Dakpannen

Dakpannen zijn in Nederland erg populair en dat hebben ze te danken aan de vele voordelen. Dakpannen zijn niet duur en hebben een levensduur die kan oplopen tot wel 100 jaar. Bij BPG Boer Staphorst bent u op het juiste adres voor dakpannen. Bekijk onze mogelijkheden.

Alles voor uw klus

Bent u bezig met een bouwproject en wilt u het dak afdekken dan is het handig om tevoren al in kaart te brengen wat u precies nodig heeft. Zo kunt u gemakkelijk alles in één keer in onze winkel halen: van dakpannen, de onderlaag, eventuele schroeven en zelfs de dakgoot! Komt u er niet uit dan helpen onze bouwspecialisten u graag met alle benodigdheden voor uw klus.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven laat u gegevens achter op het formulier onderaan de pagina. Voor direct contact kunt u bellen naar 0522-466830 of een e-mail sturen naar bpg@boer-staphorst.nl.

Dakpannen

Levering

Uiteraard kunt u de dakpannen zelf bij ons komen ophalen. Indien gewenst kunnen wij deze ook voor u bij de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip komen afleveren.

Voordelen van dakpannen

Naast een goede prijs en een lange levensduur hebben dakpannen meerdere voordelen:

  • lange levensduur
  • bestand tegen alle weersomstandigheden
  • makkelijk in onderhoud
  • brandveilig
  • snelle plaatsing

 

Assortiment dakpannen

Bij BPG Boer Staphorst hebben we verschillende soorten dakpannen:

Betonnen dakpannen

Betonnen dakpannen zijn populair in Nederland en zien we terug op vele daken. Betonnen dakpannen zijn relatief zwaar. Dat komt goed uit bij de herfststormen die regelmatig over Nederland razen. Daarnaast zijn deze dakpannen maatvast: bij diverse temperaturen zullen ze niet uitzetten of krimpen. Betonnen dakpannen zijn meestal iets goedkoper dan keramische dakpannen.

Dakpannen

Keramische pannen

Keramische pannen worden gemaakt op basis van gebakken klei en dat maakt ze bijzonder duurzaam. Het voordeel van keramische dakpannen is dat ze een levensduur tot wel 100 jaar kunnen bereiken. Daarnaast zijn keramische pannen een uitkomst voor daken met veel onderbrekingen. Met de vele hulpstukken die mogelijk zijn bij de keramische variant is dat geen probleem.

dakpannen

Mogelijkheden en kleuren

Bij BPG Boer Staphorst hebben we zowel gegolfde als vlakke dakpannen. De modellen zijn leverbaar in vele vormen en verschillende kleuren. Vervolgens heeft u de keuze uit diverse oppervlakte bewerkingen zoals mat, glanzend, gesmoord of naturel. Daarmee is nagenoeg alles mogelijk: van een sterk golvend dak tot een strak en eigentijds dak.

demohuis Boer Staphorst

Heeft u vragen over onze dakpannen of heeft u interesse in een bestelling? Laat dan uw gegevens achter op het onderstaande contactformulier en wij nemen contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.