Golfplaten

Wanneer u bijvoorbeeld een tuinhuis of carport hebt gebouwd, wilt u deze graag eenvoudig en mooi afwerken. Bij Boer Bouwmaterialen hebben we golfplaten in verschillende kleuren van topmerken voor een waterdicht en mooi eindresultaat!

Bekijk de voordelen van Boer Bouwmaterialen >

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven laat uw gegevens achter op het formulier onderaan de pagina. Voor direct contact kunt u bellen naar 0522-466830 of een e-mail sturen naar bpg@boer-staphorst.nl.

Volop mogelijkheden

Bij Boer Staphorst hebben we golfplaten in verschillende soorten en maten. Van doorzichtige golfplaten, om bijvoorbeeld uw overkapping licht te houden, tot fraaie bitumen golfplaten voor een goede afwerking van het dak van uw tuinhuis. Wilt u liever een vrolijk kleurtje? Dan hebben wij golfplaten voor u in het groen en rood.

 

Golfplaten

Verkrijgbare merken

Bij Boer Bouwmaterialen hebben we golfplaten van de volgende merken met vele voordelen en bijzondere eigenschappen:

Aquaplan golfplaten
Aquaplan heeft bitumineuze golfplaten voor het eenvoudig afwerken en waterdicht maken van alle schuine daken met een minimum helling van 7 graden. Bijvoorbeeld voor uw carport, stal of tuinhuis. De golfplaten absorberen geen vocht en beschermen tegen regen, wind en uv- straling. Daarnaast spoelt het meeste vuil gewoon weg na een regenbui. 

Martens
Martens is al meer dan 125 jaar marktleider op het gebied van kunsstof- en doe-het-zelfproducten. De golfplaten van Martens zijn kwalitatieve PVC golfplaten. Deze zijn hagelvast, nauwelijks brandbaar en weerbestendig. Daarnaast zijn de golfplaten van Martens zeer eenvoudig te bewerken en kunt u er gemakkelijk in boren, frezen of zagen.

Eternit
Eternit is een merk dat alles voor uw dak produceert. Een golfplaat van Eternit heeft als voordeel dat het een mooie kleine golf heeft. Daarnaast is de Eternit golfplaat een duurzame plaat die ook nog eens vormvast is en als laatst biedt het ook nog eens een blijvende bescherming.

Onze bezorgservice

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw golfplaat bij ons op te halen in de winkel, dan kunnen we deze uiteraard bij u laten bezorgen.

Meer over onze snelle bezorgservice >

Wilt u meer informatie over onze golfplaten? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.