Gevelbekleding

Een eigen woning is een persoonlijk en kostbaar bezit. Gevelpanelen en dakrandpanelen geven uw gevel blijvend een mooie afwerking. Benieuwd naar gevelbekleding bij uw woning past? Onze bouwspecialisten geven u graag advies!

Voordelen gevelbekleding

Gevelbekleding is duurzaam, behoudt zijn kleur en heeft geen afbladderende verflagen. De stijlvolle gevelelementen en dakranden zien er altijd verzorgd uit en geven de woning een prachtige uitstraling.

Gevelplaten

Een veel gebruikt materiaal als gevelbekleding zijn gevelplaten. Ki-Kern is ondoordringbaar voor vocht en vuil en dat maakt het een zeer geschikt materiaal als gevelbekleding. Daarnaast is het nagenoeg onderhoudsvrij en hoeft het niet beschilderd te worden.

Lees meer over onze gevelplaten >

Verkrijgbare merken

Bij Boer Staphorst verkopen wij gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit, Ki-Kern en Profort. Gevelbekleding van deze merken zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Kom langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Wilt u meer informatie over onze gevelbekleding? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.