Isolatie

Tijdens een bouw of verbouw speelt isolatie in vele gevallen een belangrijke rol. Het moet aan verschillende eisen voldoen.

Voordelen van isolatie

Een goed geïsoleerd gebouw houdt de temperatuur op peil en bespaart hierdoor energie. Daarnaast zorgt isolatie voor beter comfort in de binnenruimtes en is het geluiddempend. Het wordt onder andere toegepast bij het dak, gevels en vloeren. Voor het gebruik van isolatie is de dikte, materiaal en dichtheid essentieel.

Ecose glaswol

Nieuw: minerale wol met Ecose technologie van Knauf Insulation. Deze nieuwe generatie duurzame glaswol is voelbaar zachter, geurloos en geeft weinig stof af. Kortom, Ecose glaswol is vriendelijk voor mens en milieu! Ontdek alle voordelen.

Meer over Ecose glaswol >

Verkrijgbare merken

Op onze bouwmaterialen afdeling verkopen we isolatie van de bekende merken Rockwool, Knauf Insulation, Isover en Ursa. Als u niet weet welk soort voor uw klus geschikt is dan helpen wij u graag verder.

isover isolatie

rockwool isolatie

Wilt u meer informatie over ons isolatiemateriaal? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.