Underlayment

Underlayment is een multiplex plaat welk is opgebouwd uit verschillende lagen houtfineer. Underlayment wordt ook wel de verzamelnaam van constructieve platen genoemd. Boer Staphorst heeft deze constructieve platen 9mm en 18mm in de standaard afmeting van 122 x 244 cm.

Bekijk onze volledige lijst met plaatmaterialen >

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven laat uw gegevens achter op het formulier onderaan de pagina. Voor direct contact kunt u bellen naar 0522-466830 of een e-mail sturen naar bpg@boer-staphorst.nl.

Over underlayment
Een mes- en groef verbinding is een bevestigingsmethode waarbij de ene kant van de plank voorzien is van een messing(gleuf) en de andere kant heeft een groef. Op deze manier is het plaatmateriaal in elkaar te bevestigen en dit versterkt de stevigheid. Deze mes- en groef verbinding zitten aan de lange zijden van de plaat.

underlayment

 

Underlayment bij Boer Staphorst
Bij Boer Staphorst hebben we underlayment platen van 18mm. Deze zijn voorzien van messing en groef. Ook hebben we 9mm underlayment platen die een rechte kantafwerking bezitten. Vaak wordt underlayment gebruikt voor tijdelijke oplossingen zoals het dichtmaken van een raamkozijn.

Onze zagerij
Op de bouwmaterialen afdeling van Boer Staphorst bevindt zich ook een zagerij. Hier zorgen onze zaagspecialisten ervoor dat uw hout en plaatmateriaal op de milimeter nauwkeurig wordt gezaagd. Ook kunnen mes en groef gefreesd en geschuurd worden. Underlayment is eenvoudig te bewerken.

Meer over onze zagerij >

Toepassing underlayment
Onze 18 mm underlayment platen zijn erg populair. De meest voorkomende werkzaamheden waarbij deze gebruikt worden zijn bij;

  • Het maken van afscheidingen
  • Decoratieve toepassingen
  • Daken(ook voor plat dak)
  • Het maken van vloeren, ondervloeren en wanden
  • Allerhande timmerwerk

 

Afdeling Bouwmaterialen - BPG - Underlayment

Neem vrijblijvend contact op
Voor meer informatie en advies over ons plaatmateriaal kunt u altijd terecht bij onze vakspecialisten. Zij helpen u graag. Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en onze vakspecialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.