Wand- & vloertegels

Tegels, zowel wandtegels als vloertegels, bepalen voor een groot deel de sfeer in een specifieke ruimte. Denk hierbij aan ruimtes zoals de badkamer, keuken of toilet. Het is moeilijk om hierin een keuze te maken. Boer Staphorst helpt u graag verder.

Vernieuwde showroom

Sinds begin januari is onze showroom wand- en vloertegels vernieuwd. Zo komen de kleuren en materialen van de tegels nog beter tot haar recht.

Tegelafdeling - Boer Staphorst Tegelafdeling - Boer Staphorst

Bekijk hier onze openingstijden>

Mogelijkheden van wand- en vloertegels

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van wand- en vloertegels en het effect van deze tegels in een bepaalde ruimte. Met de vele soorten tegels kunt u diverse combinaties maken. Onze bouwspecialisten vertellen u graag de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat de tegels uw ruimte de uitstraling geeft die u wenst.

JOS_wandtegel_vloertegel

Voordelen wand- en vloertegels

Wand- en vloertegels zijn zeer hygiënisch, dit komt omdat de tegels geen stof opnemen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Daarnaast is er veel keuze in grootte, kleur en patronen.

Jos_Disi_Beige-Clay-960x500-720x375

Wilt u meer informatie over onze wand- en vloertegels? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.