Onze bouwservice

Wij luisteren met oprechte aandacht naar uw bouwplannen, denken mee over planning en stellen alles in werk om u op het juiste moment de gewenste bouwmaterialen te leveren. Met welk doel u ook bij ons komt, wij nemen de tijd voor u. Dát is onze bouwservice.

Voordelen Boer Bouwmaterialen

Alle voordelen van Boer Bouwmaterialen voor u als professional:

Zeer scherpe prijzen

Sinds 2011 zijn wij lid van de BPG-groep. Zo kunnen wij u professionele kwaliteit bieden tegen zeer scherpen prijzen. Daar komen nog eens extra kortingen bij, naarmate u meer bij ons afneemt. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professional of particulier in de bouw.

02-BPG-overzicht

Voor u op maat

Bij BPG Boer Staphorst vindt u een groot assortiment bouwmaterialen. Daarnaast hebben we een eigen vakkundige plaatzagerij en timmerwerkplaats. Wij helpen u graag op weg met de juiste planken en platen voor uw timmerproject.

Lees meer over onze zaagservice >

Timmerwerkplaats bij Boer Staphorst

Bouwmaterialen bezorgen

Wij brengen graag uw bouwmaterialen aan huis of naar de bouwplaats. Ook moeilijk bereikbare locaties zijn voor ons meestal geen probleem. Onze vrachtwagen heeft een kraan met een groot bereik waarmee bouwmaterialen bijvoorbeeld ook over een schutting of heg bezorgd kunnen worden. Zo kunt u direct beginnen aan uw klus!

Een eigen ingang

Aan de achterzijde van onze winkel bevindt zich de ingang van BPG Boer Staphorst, speciaal voor de professionele klusser. Hier komt u meteen in de bouwmarkt voor vakmensen, waar deskundig personeel u graag verder helpt met het vinden van de juiste materialen voor uw klus. Deze kunt u vervolgens gezamenlijk inladen.

Wat niet op voorraad is, bestellen we voor u. Wat te groot is, zagen we voor u op maat: dát is onze bouwservice. 

Extra lang voor u open

In de bouw kennen we geen kantoortijden. Wij blijven extra lang voor u open, zodat u door kan gaan tot de klus geklaard is. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u uw materialen inkoopt en laat bezorgen of meteen meeneemt natuurlijk. Bekijk de openingstijden >

Gratis gehaktbal bij BPG Boer Staphorst

De werkweek goed afsluiten met een heerlijke gehaktbal en een kop koffie? Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om elke vrijdag vanaf 15.30 uur even bij te kletsen met collega’s uit de regionale bouwsector. Een mooi moment om uw netwerk te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Snelle bezorgservice

Bent u iets vergeten voor uw klus? Bel ons snel en wij komen het zo spoedig mogelijk bij u bezorgen! Dat is toch ideaal?!

Lees meer over onze bezorgservice >

Wilt u meer informatie over onze bouwmaterialen? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.