Onze keukenadviseurs

Het is zover! U gaat uw droomkeuken uitzoeken. Met veel enthousiasme begint u de zoektocht, al snel blijkt dat het aanbod op keukengebied enorm is. Gelukkig staat u er bij Boer Staphorst niet alleen voor.

Onze keukenadviseurs
Samen met onze keukenadviseur worden uw wensen in kaart gebracht. Met uw wensen als uitgangspunt worden de mogelijkheden doorgenomen. Wanneer u twijfelt of meer informatie wilt over bepaalde mogelijkheden dan geven onze keukenadviseurs u deskundig en eerlijk advies. Zij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis. Doordat onze keukenadviseurs met enige regelmaat trainingen volgen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor informatie over de laatste trends en ontwikkelingen op keukengebied.

Plan uw afspraak

Wilt u graag gelijk geholpen worden bij een bezoekje aan onze showroom? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenspecialisten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met uw voorkeursdatum en tijdstip. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden