Keuken Häcker Systemat Home Connect

Keuken Häcker Systemat Home Connect is een moderne keuken gecombineerd met Silestone Gris Expo glans werkblad. Door de lampen op de achtergrond krijgt deze keuken met kookeiland een chique uitstraling. In onze showroom is deze keuken voorzien van apparatuur met Siemens Home Connect. Hiermee kunt u uw keukenapparatuur op afstand bedienen!

Keuken Häcker Systemat Home Connect

De keuken Häcker Systemat Home Connect met kookeiland biedt u volop ruimte, maar ook plek om gezellig aan te zitten. In onze showroom is deze keuken voorzien van downdraftAir-afzuigkap van het merk Siemens achter de inductiekookplaat. U kunt het apparatuur op allerlei manieren naar eigen wens invullen. Wij hebben keukenapparatuur van de kwaliteitsmerken Siemens, Miele Pelgrim, Bauknecht en Etna.

De keuken is leverbaar in verschillende opstellingen, kleuren en materialen. Stel uw ideale keuken samen naar eigen wens. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Ga terug naar het overzicht >

Siemens Home Connect

Of u nu vanuit uw werk de oven wilt aanzetten of in de supermarkt wilt checken of u nog voldoende melk in de koelkast heeft staat: het is allemaal mogelijk met Siemens Home Connect!

Ontdek meer over Siemens Home Connect >

Meer weten of interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseur.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseur.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden