Keuken Pronorm Greeploos Y-line

Witte hoogglans keukens zijn op dit moment erg populair. In onze showroom vindt u de keuken Pronorm Greeploos Y-line: een moderne, witte hoogglans keuken gecombineerd met een Topcore Nougat 1cm dik werkblad. Deze keuken met kookeiland biedt niet alleen volop ruimte, maar ook plek om gezellig met het hele gezin te eten.

Keuken Pronorm Greeploos Y-line

In onze showroom is de keuken Pronorm Greeploos Y-line voorzien van een Bauknecht stoomoven, oven en een inductiekookplaat met flexzones. De keuken is afgewerkt met een plafondunit van het merk Novy welke direct tegen het plafond te monteren is. Hierdoor is een koof niet nodig.

U kunt het apparatuur op allerlei manieren naar eigen wens invullen. Wij hebben keukenapparatuur van de kwaliteitsmerken Siemens, Miele Pelgrim, Bauknecht en Etna. U kunt ook één van onze complete pakketten keukenapparatuur kiezen.

Deze keuken is leverbaar in verschillende opstellingen, kleuren en materialen. Stel uw ideale keuken samen naar eigen wens. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Ga terug naar het overzicht >

Meer weten of interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseur.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseur.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden