Opgeruimd staat netjes!

Je spullen opbergen is bijna een must in elk huishouden, veel mensen schuiven dit klusje vooruit. Maar toch houdt niemand van kleding of andere spullen op de grond. Want je hebt spullen die gezien mogen worden, maar je hebt ook spullen die het liefst achter slot en grendel zitten. 

Tegenwoordig vinden we het niet alleen belangrijk dat alles netjes opgeruimd is. De items die we gebruiken om alles netjes op te bergen, moeten ook nog eens hip zijn en bij de rest van het interieur passen. Bij ons vind je talloze items die je kunt gebruiken om alles netjes op te ruimen. Hieronder vind je een aantal leuke items die je kunt gebruiken om het opgeruimd te houden.

Geïnspireerd door Scandinavisch design

De Infinity-lijn van Curver heeft mooie manden in verschillende kleuren, maten en structuren om al jouw spullen in op te bergen. Gebruik ze onder andere in je woonkamer, kantoor, keuken of speelkamer. Door de handgrepen kun je ze gemakkelijk pakken en ze zijn makkelijk schoon te maken. Doe je een deksel op de mand, dan kun je de manden ook heel eenvoudig op elkaar stapelen.

Curver - Infinity lijn Curver - Infinity lijn

Hang je kleding aan een blikvanger

Het liefst wil je natuurlijk je kleding achter slot en grendel zetten. Want zeg nu eerlijk om je kledingkast continue netjes te houden, dat is best wel een werkje. Maar net zoals iedereen heb je vast wel een paar favoriete items in je kledingkast hangen. Kies dan eens voor een kledingrek waar je deze aan hangt.

Je hangt je kleding netjes bij elkaar en geef je een plekje in je slaap- of badkamer. De rekken zijn vaak een echte blikvanger in de ruimte. Daarnaast zijn de rekken multifunctioneel, want je hangt je favoriete items aan het hanggedeelte en je leukste accessoires of schoenen leg je op het leggedeelte. Perfect voor in de slaapkamer, wasruimte of hal!

By Boo kledingrek HKLiving Brass Kledingrek - a18-min

Vergeet de jassen niet!

Stel je eens voor, een hal zonder kapstok. Zie je het al voor je? Dat betekent overal jassen, sjaals en mutsen op de grond. Je gaat steeds vaker zonder jas van huis, want met die jas waar iedereen overheen loopt kun je niet op je werk komen. Het is misschien wel het laatste waar we aan denken bij het inrichten van een huis, maar de kapstok is echt een onmisbaar woonaccessoire.

Of je nu een stoer interieur hebt, meer een landelijke stijl of je wilt gewoon helemaal iets anders. Voor iedereen is er wel iets wils, een staande kapstok of eentje die je gewoon aan de muur hangt. Met de zwarte metalen kapstok Meert van WOOOD heb je een trendy kapstok in huis en past hierdoor in elk interieur. Maar bij ons vind je vele soorten kapstokken van verschillende merken zoals By Boo, BePureHome en Spinder.

Meert kapstok - Woood Kapstok Edge

Houd alles netjes bij elkaar

Met het gebruik van schoenenkastjes en halopbergers houd je je spullen netjes bij elkaar. Je kunt kiezen voor een open schoenenkast waarvan je gemakkelijk je schoenen kunt pakken. Of je kiest voor een dichte schoenenkast, waarbij de schoenen netjes zijn weggewerkt. Een halopberger gebruik je als je alles compact bij elkaar wilt hebben. Je hangt je jassen eraan en je mutsen, handschoenen en dergelijke leg je bovenop de plank.

Schoenenkast Calpe

5 tips voor een opgeruimd huis

Als laatste geven we je vijf simpele tips om je huis opgeruimd te houden:

  1. Gooi weg wat je niet nodig hebt, heb je het niet nodig? Geef het dan weg of verkoop het.
  2. Geef alles een vaste plek.
  3. Las iedere dag even een kort opruim moment in om het bij te houden.
  4. Zorg voor goede opbergers zoals hierboven.
  5. Kies items die je gemakkelijk schoon kunt houden.

Zo zie je dus dat je met simpele oplossingen heel gemakkelijk je huis kunt opruimen! Kom eens langs in onze winkel en bekijk de mogelijkheden want de keuze is reuze!

Bekijk onze openingstijden >

Curver - Infinity lijn

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *