Douglasvision overkapping Comfort

Geniet van de zomer in onze populaire overkapping Comfort uit de Douglasvision serie. Aantrekkelijk geprijsd en vervaardigd uit duurzaam Douglas hout. Deze overkapping wordt als bouwpakket geleverd, zodat u zelf eenvoudig uw eigen overkapping kunt bouwen.

Douglasvision overkapping Comfort

Douglasvision overkapping Comfort is een ideale keuze voor een aantrekkelijke prijs. De overkapping is gemaakt van duurzaam Douglas hout en kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld als comfortabele terrasoverkapping om nóg meer te genieten van het buitenleven. Daarnaast is deze overkapping ook zeer geschikt als carport of extra opslagruimte.

Meer houten overkappingen >

Douglas-overkapping-Comfort-woodvision-Boer-Staphorst

De Douglasvision overkapping Comfort is 260 cm hoog. De buitenmaat van het dak (bxd) is 400×306 cm. De Funderingsmaat (bxd) is 394 x 270 cm.

Voordelen van Douglas hout

Overkappingen die gemaakt zijn van Douglas hout hebben een lange levensduur. Hij heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar! Daarnaast heeft het Douglas hout een mooie vlamstructuur en een warme uitstraling door de rode kleur

Douglas-overkapping-Comfort-woodvision-Boer-Staphorst-1

Interesse in de Douglasvision overkapping comfort?
Maak het buitenleven nóg leuker en comfortabel met de Douglasvision overkapping Comfort. Maak vrijblijvend een afspraak met onze tuinspecialisten of neem contact op.

Plan uw afspraak >

Verschillende kleuren en mogelijkheden

De terrasoverkapping is verkrijgbaar in blank en groen geïmpregneerd. De achter- en zijwanden zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbelzijdig Zweeds rabat in de kleur blank, groen en zwart. Betonpoeren, aluminium daktrimmen, beits en verandahekwerken zijn optioneel verkrijgbaar.

Kant-en-klaar bouwpakket

De overkapping Comfort wordt als kant-en-klaar bouwpakket geleverd. Het pakket bevat alles om uw overkapping compleet op te bouwen. Het basispakket bestaat uit:

• Staanders geschaafd 12×12 cm
• Ringbalk 4,5×16 cm
• Gordingen en schoren 4,5×12 cm
• Dakbeschot 1,6×11,6 cm met een vellingkant
• Boeidelen 2,8×19,5 cm
• Windveren 1,8×7 cm
• Bevestingsmateriaal en opbouwhandleiding
• Dakbedekking: EPDM-rubberfolie met zijwaterafvoer

Montage overkapping comfort
Een overkapping monteren is geen gemakkelijke klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de montage op ons te nemen. Met veel passie monteren onze ervaren vakmensen uw overkapping bij u thuis.

Lees meer over onze eigen montage >

Bekijk meer informatie over de Douglasvision overkapping Comfort in de catalogus 2018.

Bekijk de brochure >

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - buitenverblijven

Heeft u een vraag over onze buitenverblijven of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden