Houten overkapping

Met een overkapping in de tuin is het extra lang genieten van de zomeravonden. Een houten overkapping zorgt voor sfeer en knusheid. Het heeft een tijdloze uitstraling en de tuinmeubelen zijn beschermd tegen weer en wind. Bij Boer Staphorst vindt u de collectie van Hillhout en Woodvision op het gebied van houten overkappingen.

Woodvision en Hillhout

Boer Staphorst is voor houten overkappingen dealer van de merken Woodvision en Hillhout. Dit assortiment is veelzijdig, van topkwaliteit en er wordt altijd ingespeeld op de laatste trends. Het hout dat gebruikt wordt, heeft het PEFC/FSC® keurmerk. Dit betekent dat het hout dan afkomstig is uit goed beheerde bossen.

Woodvision tuinhuis blokhut overkapping (5)

Bekijk hier de brochure van Woodvision en Hillhout >

Modellen houten overkapping

Voor houten overkappingen hebben we meerdere modellen, passend bij uw wensen en de mogelijkheden die u heeft in uw tuin. Een vrijstaande overkapping zorgt voor een extra loungeplek in de tuin. Wilt u liever iets vast aan huis? Kies dan voor een overdekt terras aan huis door middel van een veranda. Maar voor elk model zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals goten, glazen schuifwanden, betonpoeren, dakpanplaten of een hekwerk. De modellen zijn;

• Vrijstaande buitenverblijven (plat dak, zadeldak, kapschuur)
• Veranda
• Prieel
• Tuinhuis met een aanbouw overkapping

Maatwerk van een houten overkapping

Een houten overkapping is naar persoonlijke wensen samen te stellen. Bepaal uw eigen indeling en type wanden. Door de vele wand- en deurelementen zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk. En naar wens kunt u ook kiezen uit bijpassende accessoires zoals betonpoeren, goten en dakpanplaten. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1 – We bespreken samen uw wensen.
Stap 2 –  U bepaalt waar de eventuele ramen en deuren moeten komen.
Stap 3 – We maken een duidelijke schets met omschrijving.
Stap 4 – De schets met omschrijving versturen we naar de leverancier voor een specifiek prijsopgave.
Stap 5 – Bij een positief besluit gaan we het voor u bestellen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten.

Kom langs op onze tuinafdeling en ontdek alle mogelijkheden! Heeft u zelf al wensen voor een houten overkapping? Of heeft u wellicht interesse in maatwerk? Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen. 

Plan uw afspraak of neem contact op >