Douglasvision overkapping Modulair

Met de Douglasvision overkapping Modulair kunt u alle kanten op. Elke overkapping is geheel naar eigen wens samen te stellen: bijvoorbeeld als comfortabele loungeruimte of als berging met carport. De overkappingen zijn vervaardigd uit duurzaam Douglas hout.

De Modulairlijn van Douglasvision is de meest veelzijdige productlijn. De overkappingen uit deze lijn kunnen geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De overkapping is in te richten als berging met carport, maar ook als heerlijke loungeruimte. De talloze afmetingen en de ruime keuze uit verschillende soorten wanden maken nagenoeg elke indeling mogelijk. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer houten overkappingen >

Douglasvision-overkapping-modulair-boer (1)

Voordelen van Douglas hout

De overkappingen uit de Modulairlijn van Douglasvision zijn gemaakt van Douglas hout. Douglas hout heeft vele goede eigenschappen en een natuurlijke duurzaamheid. Onbehandeld Douglas hout heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar! Het Douglas hout is oersterk en krijgt, onbehandeld, na verloop van tijd een mooie vergrijzing.

Verschillende kleuren en mogelijkheden

De Douglasvision overkapping Modulair is beschikbaar in diverse afmetingen. U kiezen uit de kleuren blank en groen geïmpregneerd. Vervolgens kunt u uw overkapping naar eigen wens aanvullen met wanden, deuren en ramen.

Basispakket Overkapping Modulair (zonder wanden, deuren en/of ramen)

• Douglas geschaafde staanders, duplo verlijmd 14×14 cm
• Douglas geschaafde gordingen 4,5×16 cm
• Douglas geschaafde schoren 4,5×14 cm
• Douglas geschaafde boeiboorden 2,8×16,5 cm (2 stuks)
• Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groei 1,6×11,6 cm
• Douglashouten afdeklijsten 1,8×7,8 cm
• Dakbedekking: EPDM-rubberfolie (met zijwaterafvoer)
• Doorloophoogte 224 cm
• Hoogte circa 269 cm

Montage overkapping comfort

Een overkapping monteren is geen gemakkelijke klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de montage op ons te nemen. Met veel passie monteren onze ervaren vakmensen uw overkapping bij u thuis.

Lees meer over onze eigen montage >

Bekijk alle mogelijkheden in onderstaande brochure

De Douglas overkapping Modulair kan helemaal naar eigen wens worden ingedeeld. Onze tuinspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale overkapping. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - buitenverblijven

Heeft u een vraag over onze buitenverblijven of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden