Trendhout: exclusieve overkappingen

Hoe heerlijk is het als u gewoon vier seizoenen kunt ontspannen en relaxen in eigen tuin? Met de luxe buitenverblijven van Trendhout is dit mogelijk, want hiermee geniet je pas echt van het buitenleven! Maak kennis met deze exclusieve overkappingen!

Bekijk de catalogus van Trendhout >

Gemaakt van Douglas hout

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert exclusieve buitenverblijven van Douglas hout, een natuurlijke grondstof. U maakt kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Hout heeft als natuurproduct de eigenschap dat het vocht opslaat. Als gevolg kan dit hebben dat het hout tijdens droge periodes krimpt en gaat scheuren. Maar dit is een normaal proces en benadrukt juist het rustieke karakter van het hout.

Trendhout - Boer Staphorst

De reden dat gekozen is voor Douglas hout is omdat dit één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa is. Dit hout heeft namelijk een warme uitstraling en een mooie structuur. Onbehandeld heeft Douglas hout een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar, uiteindelijk zal het hout gaan vergrijzen als u het niet behandeld.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Trendhout stelt u helemaal zelf het buitenverblijf van uw dromen samen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, die vervolgens ook in verschillende mogelijke opstellingen zijn te verkrijgen. Zo is er altijd een buitenverblijf die bij uw oppervlakte en wensen past.

Trendhout - Boer Staphorst

Zo is er bijvoorbeeld de Siena met steellook ramen. De houten ramen zijn allemaal zwart gespoten en krijgen daardoor de uitstraling van staal. Of neem de Hofstee, één van de fraaie kapschuren uit de collectie van Trendhout. Heeft u een mooi buitenverblijf gezien, maar liever een andere kleur? Het is ook mogelijk om ze over te laten spuiten in een door u gewenste kleur (alle RAL-kleuren).

Trendhout - Boer Staphorst

Het is ook mogelijk om het buitenverblijf helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Een buitenverblijf kan bijvoorbeeld worden voorzien van wanden, deuren, ramen, verlichting of schuifwanden. Ga voor geheel open, voorzie het buitenverblijf van een berging die je ook kunt gebruiken als kantoortje of voorzie hem van glazen schuifwanden. Glazen schuifwanden geven door hun onopvallende aanwezigheid een prachtig zicht naar buiten en zorgen ervoor dat u alsnog heerlijk kunt buiten zitten ondanks regen en wind.

Trendhout - Boer Staphorst

Maak het beeldend met een 3D-impressie

In onze winkel is het ook mogelijk om een 3D-impressie van het buitenverblijf te zien. Zo is het direct beeldend hoe het buitenverblijf er dan uit komt te zien. Uiteraard is bij deze overkappingen ook maatwerk mogelijk. Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs om het buitenverblijf in uw tuin te monteren.

Kortom, met de luxe & exclusieve buitenverblijven van Trendhout kun je pas echt genieten van het buitenleven! Kom de mogelijkheden eens bewonderen in onze showroom of maak een afspraak met onze specialisten. De buitenverblijven zijn te bekijken in onze showroom en volledig ingericht door onze eigen stylistes met de mooiste tuinmeubelen uit de nieuwste collecties. Kom langs!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - buitenverblijven

Heeft u een vraag over onze buitenverblijven of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden