Parasols en schaduwdoeken

Wilt u deze zomer zeker zijn van een plekje in de schaduw? Parasols en schaduwdoeken zijn hiervoor een zeer waardevolle oplossing. Want zomers genieten kan ook in de schaduw! Boer Staphorst heeft verschillende modellen, kleuren en materialen zodat er voor ieder een passende mogelijkheid is om een eigen schaduwplekje te creëren.

Parasols

Een parasol is een eenvoudige manier om schaduw te creëren op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en op te zetten. Er zijn verschillende soorten, maten en materialen parasols.

Parasols - Boer Staphorst

Zweefparasol of gewone parasol

Een zweefparasol is een ideale oplossing voor als u bijvoorbeeld een grote tafel in zijn geheel in de schaduw wilt hebben. Het vervelende van een gewone parasol is dat de voet zich in het midden van de parasol bevindt. Wanneer u de gehele tafel in de schaduw wilt zetten, zit deze voet in de weg. Bij een zweefparasol zit de voet aan de zijkant van de parasol. Op deze manier kan de gehele tafel worden gedekt met schaduw.

De zweefparasol heeft alleen één nadeel: doordat de voet zich naast de parasol bevindt neemt hij eigenlijk meer ruimte in beslag dan een gewone parasol. Met de ingraaf parasolvoet van Platinium is dit geen probleem meer. Op deze manier heeft u geen last meer van de parasolvoet en dat maakt deze zweefparasol ook zeer geschikt voor een kleine tuin. Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie over de ingraaf parasolvoet van Platinum.

Stalen-, aluminium,- of houten frame

U kunt de keuze maken voor een parasol met een stalen-, aluminium- of houten frame. Wilt u een parasol die gemakkelijk mee te nemen is? Kies dan voor een stalen- of aluminium frame. Met name aluminium is een veel gebruikt materiaal. Het is licht, duurzaam en goed geschikt om buiten te staan omdat het niet kan roesten. Een parasol met een houten frame is het zwaarste materiaal, maar geeft wel een mooi natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Beschermhoezen parasols

Wist u dat schimmelvorming één van de meest voorkomende klachten bij parasols is? Bescherm uw parasol hiertegen met de beschermhoezen van Aerocover.

Bekijk de parasol beschermhoezen >

Schaduwdoeken

Voor velen is een schaduwdoek ideaal. U kunt hiermee zelf bepalen wanneer u schaduw wilt. Creëer op eenvoudige wijze een schaduwrijk terras. Houd er wel rekening eme dat een schaduwdoek bevestigd moet worden met haken of touwen aan palen. Boer Staphorst heeft schaduwdoeken gemaakt van polyester en HPDE geknoopt, waardoor ze extra sterk zijn. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en vormen schaduwdoeken naar eigen wens.

Merken parasols
Boer Staphorst heeft parasols en schaduwdoeken van de volgende merken:

  • Beach 7
  • Platinum
  • Nesling

Ook behoefte aan schaduw? Onze tuinmeubelspecialisten helpen u graag aan een passende oplossing. Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Bekijk hier onze openingstijden! >