Persoonlijke winkelassistent

Wilt u bezig met een grote verbouwing of is uw nieuwbouwwoning opgeleverd en wilt u graag de gehele inrichting in één keer, met maar één aanspreekpunt uitzoeken? Dat kan! Boer Staphorst biedt de mogelijkheid om met onze persoonlijke winkelassistent alles voor uw nieuwbouwwoning of grote verbouwing in één keer uit te zoeken. Dat is de service van Boer Staphorst.

Waar helpt een persoonlijke winkelassistent u mee? 
Samen met de persoonlijke winkelassistent van Boer Staphorst regelt u moeiteloos alles voor uw nieuwe inrichting en behoudt u het overzicht. Als u bijvoorbeeld een compleet nieuwe badkamer wilt, van sanitair tot raambekleding, dan komt daar heel wat bij kijken. Samen met de persoonlijke winkelassistent van Boer Staphorst regelt u moeiteloos alles voor uw nieuwe inrichting en behoudt u het overzicht. En het mooie is; de ondersteuning van een persoonlijke winkelassistent is geheel gratis! Dat is de service van Boer Staphorst!

Let op: de persoonlijke winkelassistent geeft geen interieuradvies.
Voor een interieuradvies op maat kunt u terecht bij onze stylistes. Zij geven u graag een persoonlijk advies om uw ideale badkamer te creëren!

Bekijk het interieuradvies op maat >

woonstyliste

Hoe werkt het?
De persoonlijke winkelassistent wordt uw aanspreekpunt binnen Boer Staphorst. Zij zal alle taken op zich nemen om uw nieuwe inrichting moeiteloos te laten verlopen; van verf tot gordijnen, van vloeren tot behang, van verlichting tot meubilair, en zelfs badkamers en keukens; er wordt écht aan alles gedacht.

De winkelassistent komt bij u thuis om de situatie te bekijken en maakt samen met u een plan welke artikelen u nodig heeft voor uw inrichting. Op basis van dit gesprek worden samen alle producten uitgezocht voor de nieuwe inrichting in onze winkel. Vervolgens worden er afspraken gemaakt met specialisten van de betreffende afdelingen, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van een keuken, zodat alles in één keer kan worden uitgezocht. Uiteindelijk ontvangt u één offerte met daarin alle uitgezochte artikelen voor uw nieuwe inrichting.

De persoonlijke winkelassistent zorgt er ook voor dat alles bij u wordt afgeleverd en gemonteerd, zodat u daar verder geen omkijken naar heeft. Met een persoonlijke winkelassistent wordt het inrichten van uw nieuwbouwwoning, óf het verbouwen van uw huis alleen maar leuker!

Enthousiast? Maak nu een afspraak via het onderstaande formulier.

Afspraak maken met onze persoonlijke winkelassistent

Maak een afspraak met onze persoonlijke winkelassistent.
  • * verplichte velden