Maak je verlichting persoonlijk

Houd jij van gezelligheid in huis? Dan is de Philips Hue verlichting iets voor jou! Met de Philips Hue kun je namelijk jouw verlichting instellen zoals je zelf wilt. Benieuwd wat allemaal mogelijk is met de Philips Hue? Lees dan snel verder! Daarnaast is onze Philips Hue verlichtingshoek vernieuwd met nieuwe modellen en accessoires.

Philips Hue is de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting. Zo kun je draadloos de Hue LED lampen bedienen. Schakel jouw Philips Hue lampen eenvoudig aan en uit en dim je verlichting waar nodig met behulp van je smartphone. En dit geldt niet alleen voor de verlichting in huis, als je niet thuis bent kun je ook bepalen wat er gebeurt met jouw lichten in huis. Handig voor als je op vakantie gaat!

Creëer jouw moment

Met de Philips Hue lampen kun je voor elk moment een passend kleurtje of scene kiezen. Na een drukke dag wil je relaxen. Pas de kleur dan aan naar de relax modus en je zult merken dat deze tint je helpt ontspannen. Niet alleen ontspannen sferen kun je creëren, maar ook als je een zetje nodig hebt om je op te peppen voor je training.  Daarnaast hebben de Philips Hue lampen ook verschillende wittinten die je kunt instellen.

Philips Hue verlichting - Boer Staphorst

Meer dan licht

Maar er is nog veel meer! Zo kun je de verlichting ook koppelen met je muziek, film en games. Zo kun je jouw favoriete film thuis beleven doordat de verlichting mee kleurt met de kleur op je televisie. De Philips Hue kan zelfs haar kleuren veranderen op de beat van de muziek.

 philips hue

Accessoires voor de Philips Hue

Daarnaast kun je jouw Hue lampen ook nog uitbreiden met verschillende accessoires. Zoals een dimschakelaar of een aan/uit knop. Net ietsjes makkelijk als je jouw telefoon niet in de buurt hebt!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de Philips Hue demonstratie van onze verlichtingsspecialist Kimberley op zaterdag 13 oktober 2018.

philips-hue-foto4-1024x682

2 reacties

 1. Guus - Hoe laat zijn de demo’s

  • Judith Huls - Goedemorgen Guus,

   Bedankt voor je reactie op de Philips Hue. Helaas zie ik je reactie te laat en is de Philips Hue demo al geweest.

   Maar onze verlichtingsspecialisten staan altijd voor je klaar! Heb je specifieke vragen over de Philips Hue?

   Ik hoor het graag!

   Met vriendelijke groet,
   Judith Huls

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *