Pin & Win

Het najaar vraagt weer om nieuwe inspiratie voor jouw interieur! En waar kun je, naast onze winkel, beter inspiratie opdoen dan op Pinterest?! Dus doe mee met onze Pinterest winactie en maak kans op 250,- euro shoptegoed!

In ons magazine vind je vier woonstijlen met bijpassende moodboards die jouw genoeg inspiratie geven om jouw interieur voor het komende jaar op te fleuren. Wellicht spreken deze vier stijlen uit het magazine jou aan? Maar misschien zit jouw stijl er niet tussen en heb jij door de jaren heen helemaal jouw eigen stijl ontwikkeld? We zijn dan heel erg benieuwd wat jouw favoriete woonstijl is! Creëer jouw eigen Pinterest moodboard en maak kans op een shoptegoed om jouw interieur een boost te geven.

We hebben namelijk maar liefst drie prijzen weg te geven. De hoofdprijs is een shoptegoed t.w.v. 250,- euro, te besteden in onze winkel. De 2e en 3e prijs is een shoptegoed t.w.v. 100,- euro, te besteden in onze winkel.

Wat zijn de spelregels?

Je vraagt je natuurlijk af hoe je mee kunt doen en hoe we de winnaars beoordelen. Het is eigenlijk heel simpel! Volg ons op Pinterest, maak een Pinterest bord aan met de titel "Mijn Boer woonstijl" op jouw eigen Pinterest account. Vul dit bord aan met verschillende beelden van ons Pinterest account van jouw favoriete woonstijl en maak er een mooi moodboard van. Degene met het mooiste moodboard heeft waar zijn/haar woonstijl het beste naar voren komt, wint het shoptegoed!

De winactie loopt van donderdag 21 oktober t/m vrijdag 3 december 2021. In de week van 6 t/m 10 december 2021 maken we de winnaars bekend. Zij worden middels een privé-bericht op Pinterest op de hoogte gesteld. Veel succes!!

Ga naar ons Pinterest account