Pizza Quattro Gusti

In de Allerhande van Albert Heijn hebben wij een lekker pizzagerecht gevonden. Het betreft de pizza Quattro Gusti, het is een veelzijdige pizza door de verschillende ingrediënten. Een lekkere afwisseling en voor ieder wat wils. Het is ook erg leuk om deze pizza te bakken in de buitenkeuken, bijvoorbeeld in een unieke tuinkachel van Kaggels.

Pizza Quattro Gusti (voor vier personen) 

Bereidingswijze 
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella in plakken. Leg de plakken deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat ze elkaar iets overlappen en druk ze op de naad stevig vast. Verdeel de saus, Parmezaanse kaas en mozzarella erover.

2. Snijd de rode ui in ringen. Beleg 1/4 van de pizza met salami en artisjok, 1/4 met achterham en ananas en 1/4 met tonijn, olijf en ui. Bak de pizza ca. 20 min. in de oven. Haal eruit en beleg het laatste kwart met de rauwe ham en rucola. Serveer op de bakplaat.

Ingrediënten

  • 125 ml mozzarella (zakje)kaggels_pizza
  • 2 pizzakits (deeg + tomatensaus)
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 rode ui
  • 2 plakjes salami (broodbeleg)
  • 95 g gemarineerde artisjokharten (pot à 190 g)
  • ½ plakje achterham (broodbeleg)
  • 114 g ananasstukjes op sap (potje à 227 g)
  • 160 g tonijn in olijfolie (blikje)
  • 120 g zwarte olijven zonder pit (potje à 240 g)
  • 50 g flinterdun gesneden rauwe ham (pakje à 100 g)
  • 20 g rucola (zakje á 40 gram)

 

Eet smakelijk!

img_048413_445x297_JPG

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *