Binnenkort bij Boer Staphorst: Plokko

Hoe tof is het om wanddecoratie in 3D aan je muur te hebben hangen? Want ze zeggen dat 3D printen de toekomst is. Daarnaast staat het ook nog eens mooi doordat het niet plat is, maar volume heeft en in combinatie met licht ontstaan mooie schaduweffecten. Het Nederlandse merk Plokko laat ons zien dat 3D wanddecoratie ook daadwerkelijk mooi is voor aan de muur.

Op zaterdag 13 oktober 2018 komt Plokko van 10:00 – 16:00 uur een demonstratie geven bij Boer Staphorst. Ze komen dan hun wanddecoratie demonstreren. 

Plokko

Plokko is een uniek maak-het-zelf constructie materiaal dat je helpt met het ontwerpen, delen, maken en weer veranderen van meubels en woonaccessoires. De gedachte erachter is dat het design moet zijn voor iedereen. Het idee voor deze wanddecoratie begon allemaal met een 3D printer, verbindingsstukken en wat stokjes. Dat is ook de reden dat Plokko staat voor maak-het-zelf design.

Plokko ontwerppakket

De wanddecoraties van Plokko bestaan uit beukenhouten stokken en 3D geprinte verbindingsstukken in een kleur naar keuze; van geel tot groen en van paars tot zwart. Het enige wat jouw taak is: klikken en verbinden! Hoe simpel kan het zijn?

Overal toepasbaar

Deze wanddecoratie van Plokko is toepasbaar in verschillende interieurs. Zo past deze wanddecoratie perfect in een stoer en modern interieur. Maar het past ook prima bij een Scandinavisch interieur door de simpele maar wel aanwezige vorm. Daarnaast kun je ze ook toepassen in verschillende ruimtes. Het is echt design voor in je woonkamer, keuken, kantoor maar ook leuk voor in een kinderkamer.

 Plokko bij Boer Staphorst

Zoals hier is gedaan in de woonkamer. De verschillende stokjes vorm samen deze prachtige maanvis. Of gebruik het als wanddecoratie in je keuken, zoals hier is gedaan met deze leuke ananas. Alle connectoren van de wanddecoraties zijn in diverse kleuren leverbaar.

Plokko bij Boer Staphorst

Hoe tof zijn deze? Daarnaast zijn er vele varianten verkrijgbaar. Binnenkort is Plokko bij Boer Staphorst verkrijgbaar op onze wanddecoratieafdeling. Dus wacht het nog even in spanning af en houd het in de gaten!

Bekijk onze openingstijden >

Plokko bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *