Professioneel gereedschap

Boer Staphorst heeft ook gedacht aan zijn professionele klussers. Voor u als professioneel klusser hebben we alle gereedschappen en materialen voor de echte doe-het-zelver van topmerken, waarbij kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd is. En dat allemaal onder één dak.

Voor u als professional is het essentieel dat u een strak eindresultaat bij uw klant kunt opleveren. Dit is alleen mogelijk wanneer het gereedschap functioneert naar behoren. Het gereedschap van de professionele merken is bestemd voor veelzijdig gebruik en is vaak voorzien van meer functiemogelijkheden. Het professionele gereedschap van Boer Staphorst is voor u de ideale kluspartner.

DeWalt XR-Flexvolt

Een bouwerf zonder verlengkabels en generators? Dat kan!
Stelt u zich eens voor: een bouwerf waar verlengkabels en generators verleden tijd zijn. Dat kan met de nieuwe XR Flexvolt accu van DeWalt. Een nooit eerder vertoonde revolutionaire, nieuwe technologie voor 18 en 54 volt machines. Deze accu biedt ongeëvenaarde prestaties die de verwachtingen van elke professional zullen overtreffen. Lees meer over de nieuwe XR Flexvolt >