Projecten zonwering

Bij Boer Staphorst vindt u een veelzijdig assortiment van onder andere zonwering en screens. Alles is op maat gemaakt en ook voor montage kunt u bij ons terecht. Onze zonweringsspecialist helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale zonwering aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak >

Verano screens - Boer Staphorst

Verano zonwering

Boer Staphorst is officieel dealer van Verano, een toonaangevend merk in deze branche. Met de ruime collectie aan buitenzonwering is er voor iedereen een oplossing. Verano staat daarnaast ook garant voor hoge kwaliteit en snelle levering.

Lees meer over Verano >

Projecten zonwering

Boer Staphorst heeft verschillende mogelijkheden qua buiten- en binnen zonwering. Bij ons vind je namelijk niet alleen professionele zonwering en screens voor particulieren maar ook voor kantoren, scholen en horeca met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Waarom zonwering voor kantoren, scholen en horeca?

Goed licht, de juiste binnentemperatuur en optimale ventilatie zorgt voor een prettig werkklimaat. Wanneer u buitenzonwering gebruikt, wordt de warmte tot 95% geweerd. Gecombineerd met “natuurlijke ventilatie” heeft u een gezonde en stimulerende omgeving.

Verano zonwering - Boer Staphorst

De gebouwen van kantoren, scholen en horeca hebben meestal grote ramen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk effect, maar op zonnige dagen komt er veel zonlicht binnen. Hoe lekker de zon ook is, op werk en op school moet u er geen last van hebben. De temperaturen lopen langzaam op en daardoor neemt de concentratie vaak af. Door te kiezen voor zonwering of screens blijft de temperatuur aangenamer. Ook helpt zonwering het zicht te behouden op beeldschermen, tv’s en digitale schoolborden. Daarnaast behoudt u het contact met de buitenwereld door de transparantie van de zonwering.

Verano screens - Boer Staphorst Verano screens - Boer Staphorst

Daarnaast levert het ook nog eens financiële voordelen op. Want een gebouw koelen is 3x duurder dan een gebouw verwarmen. Met de juiste zonwering in combinatie met natuurlijke ventilatie zijn nauwelijks energie-belastende koelapparaten nog nodig.

Verano ritzscreens - Boer Staphorst

Interesse gekregen in buitenzonwering voor uw kantoor, school of horecaonderneming en wilt u een afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden