PVC vloeren met een betonlook

Ben jij ook zo gek op een industrieel interieur? Maar heb je liever geen echt betonnen vloer? Dan zijn PVC vloeren met betonlook dé perfecte oplossing voor jou! Je hebt keuze uit verschillende kleuren, zodat je de betonlook kan kiezen die volledig aansluit op jouw wensen.

De juiste betonlook zo in huis

Het mooie aan een PVC vloer met betonlook, is dat deze amper te onderscheiden is van een echte betonnen vloer. De vloeren hebben een natuurlijke look en zien er ontzettend realistisch uit. Voor het leggen van de vloer is het belangrijk dat de ondergrond vlak, droog, stabiel, scheur, stof- en vet vrij en goed hard is. Wanneer er bijvoorbeeld een gaatje in zit, zal dit altijd zichtbaar zijn. Is de vloer helemaal vlak en schoon? Dan kan het PVC geplaatst worden zonder dat er een speciale ondervloer onder hoeft. Zo kun jij de vloer binnen een mum van tijd een complete make over geven!

Quickstep - PVC vloer met betonlook - AMCP40051_Interior01 - PVC vloeren met betonlook Quickstep - PVC vloer met betonlook - AMCP40034_Interior01 - PVC vloeren met betonlook

Patronen & legmethodes

De kunststof PVC vloeren zijn in vele verschillende motieven en kleuren verkrijgbaar. Ga je voor grote stroken, of juist voor stijlvolle tegels? Daarnaast kun je nog kiezen op welke manier de PVC vloer met betonlook gelegd wordt. Ga voor een strakke vloer, of juist een visgraat patroon, voor een speelse look. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw gewenste PVC-vloer met betonlook te realiseren.

COREtec - Megastone - Canyon 50 LVTE 1906 - PVC vloeren met betonlook COREtec - Megastone - Ventoux 50 LVTE 1904 - PVC vloeren met betonlook

De voordelen van PVC vloeren met betonlook

Het fijne aan PVC vloeren met betonlook is dat ze beter tegen vloerverwarming kunnen, in tegenstelling tot een echte betonnen vloer. Bovendien is de vloer makkelijker te onderhouden. Daarnaast staat PVC bekend als een geluiddempende vloer, perfect voor bijvoorbeeld in een appartement! Hierbij is het wel belangrijk om de PVC vloer op een geluiddempende ondervloer te leggen.

Lees meer over vloerverwarming >

Moduleo - Mustang Slate - PVC vloeren met betonlook Moduleo - Mustang Slate - PVC vloeren met betonlook

Kom langs in onze winkel om de verschillende PVC vloeren met betonlook te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk de openingstijden >

PVC vloeren

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *