Qasa

Heeft u onlangs bij ons een keuken of badkamer bij gekocht en is deze door ons bij u geïnstalleerd? Dan zijn wij erg benieuwd naar uw menig! Deel uw ervaring of bekijk alle ervaringen van onze klanten op het reviewplatform Qasa.

Wij zijn benieuwd naar uw mening!
Wij hopen dat u inmiddels volop aan het genieten bent van uw nieuwe keuken en/of badkamer! Wij zijn erg benieuwd hoe u onze service en winkel heeft ervaren en zouden het erg op prijs stellen als u een review wilt schrijven op Qasa.

qasa tablet deel uw mening

Door uw ervaring te delen helpt u zowel ons met het blijven ontwikkelen van onze service, als andere bezoekers van onze winkel.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw tijd en graag tot ziens in onze winkel!

Qasa logo


Een aantal ervaringen van onze klanten op Qasa:

Bekijk alle ervaringen >

‘Door veel keuze en een goed advies konden wij snel kiezen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Keuken is prachtig geworden precies zoals we het gewenst hadden.
De ervaren monteur is een vakman gebleken, heeft in zijn eentje de keuken in anderhalve dag geplaatst. Zeer goed afgewerkt. ook heel goed dat de monteurs van het bedrijf zelf zijn, geven denk ik toch net iets meer aandacht. Kortom wij zijn zeer tevreden!’

Keuken familie Duiker Boer Staphorst


‘Wij hebben hier voor de tweede keer een keuken gekocht (wegens verhuizing). Ook dit keer weer prima geholpen door verkoper, die praktisch meedenkt met de klant. Ook de afleveringen en montage weer tip top in orde. Nette en ook meedenkende monteurs van Boer zelf. Wij kunnen u dit bedrijf zeker aan raden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.’


‘Bij het ontwerpen van het nieuwe toilet, heel goed geholpen. Onze smaak werd goed aangevoeld en er werd ruimschoots tijd genomen om alle details goed in te vullen.
Ook de feitelijke inrichting van het toilet en alles wat daarbij hoort is goed gegaan. Vriendelijke en behulpzame monteur die bovendien goed “meedacht” bij de inrichting.’

Toilet familie Swienink Boer Staphorst


‘We hebben hier de keuken gekocht, vloeren, plissegordijnenen en de meubels. Fijne verkopers, vriendelijk. Goede service. Gaven goede adviezen! Alles op tijd geleverd en zeer kundig ook degene die alles hebben gelegd en geplaatst hebben. Bedankt voor onze mooie woning.’

Keuken Jan en Lydia Boer Staphorst

Deel ook uw mening en help zowel ons met het blijven ontwikkelen van onze service, als andere bezoekers van onze winkel.