Een bank met vele relaxmogelijkheden

Hoe fijn is het om na een lange dag thuis te komen en heerlijk op de bank te gaan zitten? Nog beter is het als je de beentjes even omhoog kunt doen en even kunt bijkomen. Met de relaxbank Dublin van Hjort Knudsen is dat zeker mogelijk. Dat is Scandinavisch design met vele relaxmogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De Dublin heeft zoals duidelijk werd diverse relaxmogelijkheden om bij te komen van bijvoorbeeld een lange werkdag. Maar wat zijn dan precies deze mogelijkheden? Het is mogelijk om de rug – en/of voetsteun te verstellen. Dit kan manueel, maar ook elektrisch worden gedaan.

Relaxbank Dublin - Hjort Knudsen

Ontdek onze andere banken >

Ga je voor een manuele relaxfunctie? Dan pak je heel eenvoudig de rugsteun, je tilt hem een stukje op en doet hem vervolgens naar achteren. Kies je er juist voor om het elektrisch te laten gebeuren? Dan zitten er knopjes, mooi weggewerkt in het stof, om de bank te verstellen. Dan bedien je tegelijkertijd de rug- en voetsteun. Om helemaal te genieten, kun je voor een hoofdsteun kiezen die je aan de bovenkant erin schuift.

Wanneer je de bank in de relaxstand zet, neemt dit niet veel ruimte in beslag. Wanneer je de rugsteun naar achter doet, neemt dit hooguit 20 centimeter in beslag. Met deze bank heb je zelfs de mogelijkheid om zes relaxplekken te maken! Opvallend detail aan de bank is dat de hoek niet helemaal gesloten is, de rugsteunen zitten in de hoek niet helemaal aan elkaar vast zodat je daar een verstelbare rug kunt kiezen.

Relaxbank Dublin - Hjort Knudsen Relaxbank Dublin - Hjort Knudsen

Echt Scandinavisch design

De bank is echt Scandinavisch design door de strakke elementen met alle gemakken maar niet teveel andere details. De poot van de bank is strak en past dan ook perfect bij de complete uitstraling van de bank. De poten zijn van staal en er kan voor zwart of geborsteld gekozen worden.

De rest van de bank bestaat uit een houten frame. Dit frame is in verschillende houtsoorten te verkrijgen, namelijk beuken, eiken of mahonie. Je kunt er voor kiezen om de beuken of eiken houtsoort geolied, onbehandeld, wit geolied, soap of gelakt te krijgen. De mahonie houtsoort is mogelijk in zwart of donkerbruin. De bank is van stof en niet in leer verkrijgbaar. Kortom een bank met vele mogelijkheden, maar wel met Scandinavisch design.

Voor de relaxbank Dublin zijn ook verschillende opstellingen mogelijk. Benieuwd wat deze zijn? En ook zo benieuwd hoe deze bank nu zit door de relaxmogelijkheden? Kom dan eens langs in onze winkel en ervaar het zelf! Onze specialisten helpen je graag om je het beste advies te geven.

Bekijk onze openingstijden >

Relaxbank Dublin - Hjort Knudsen

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *