Badkamertrend: Retro Revival

Verschillende elementen uit verschillende, afzonderlijke stijlen met elkaar combineren, dat is het allerleukste aan Retro Revival! Precies waar het binnen deze trend om gaat, een unieke badkamer met de mooiste elementen van de vorige eeuw. Geometrische vormen uit de jaren 60 of schakelmateriaal uit de jaren 20. Geef met Retro Revival jouw badkamer een eigentijdse twist!

Diepgroen, terracotta en donkerblauw; enkele kleuren die helemaal in de badkamertrend Retro Revival passen. Begin met een lichte basis en laat de kleuren niet alleen terug komen in tegels op de vloer, maar ook op de muur of in de verlichting, om zo een echte retro uitstraling te creëren.

 

Laat deze badkamertrend terugkomen in toffe vormen of materialen. Een douchevloer in fraaie decors en patronen. Helemaal van nu, met het uiterlijk en de charme van vroeger.

Een stoere tegel op de wand past ook helemaal bij deze trend. Ga voor een grafisch patroon, een bijzondere metrotegel of juist een tegel met de uitstraling van een bakstenen muur. Een smalle voeg zorgt voor een moderne sfeer, maar wanneer je gaat voor een klassieke brede voeg wordt de wand nog een tikje extra retro!

badkamer met opvallende kleur

Bekijk de Vintage Line Badkamer >

Als het gaat om het inrichten van de badkamer zijn er talloze verschillende mogelijkheden. Ga voor een meubel met dunne stalen pootjes, een eerbetoon aan een lang vervlogen tijd. Of ronde spiegels, die perfect passen in de Retro Revival trend. En strak? Dat hoeft het binnen deze trend allemaal niet te zijn. Rond, gewelfde vormen zorgen juist voor de zachtheid in het ontwerp.

Gave trends van vroeger met een klassiek design, smaakvol aangepast naar de tegenwoordige tijd. Ga voor stoere accessoires in de donkere tinten, of juist met lichter kleurpalet. Het zijn tenslotte de details die het ‘m doen! Durf jij het aan?

badcombinatie-vintage-line-mixed-floor-groot

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *