Dé Rodeo Outdoor bank

Het is inmiddels al een echte klassieker aan het worden, de Rodeo bank van BePureHome! Maar nu het mooie weer eraan komt, zitten we steeds minder binnen. Dus haal binnen naar buiten met de Rodeo Outdoor bank, de gelijknamige bank van binnen maar dan voor buiten!

Meer over de Rodeo collectie >

Rodeo Outdoor bank - Boer Staphorst

Huiselijke sfeer in de tuin

De moderne, stoere en eigentijdse relaxbank is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. En deze outdoor variant van de Rodeo bank zorgt voor een huiselijke sfeer in de tuin en net zoals binnen heerlijk buiten kunt zitten. De bank biedt volop zitruimte en door de polyester stof is de bank dus heel geschikt voor buiten.

Rodeo Outdoor bank - Boer Staphorst

Door het slanke frame van de bank en de losse kussens is de bank subtiel, maar behoudt het nog steeds de stoere uitstraling. De poten zijn van zwart metaal en dat maakt het stoere plaatje helemaal compleet. De bank is geschikt voor gebruik buitenshuis, maar de losse bijbehorende kussens zijn dat helaas niet. Dus dat betekent: de kussens meenemen na het relaxen buiten en in de schuur leggen.

Creëer je eigen bank

Doordat de kussens los verkrijgbaar zijn, kun je je eigen stijl creëren door te kiezen voor de kussens die bij jouw achtertuin past. Je hebt de keuze uit drie soorten kussens, waarbij de set kussens bestaande uit 6 stuks, speciaal ontwikkeld zijn voor de Rodeo Outdoor bank van BePureHome.

Rodeo Outdoor bank - Boer Staphorst

Bloemenprints zijn helemaal van nu & zie je overal terugkomen. Kies bijvoorbeeld voor de kussens met de bloemenopdruk. Deze kussens zijn elegant, eigentijds en maken van de bank een echte eyecatcher. Wil je liever een ander soort bloem, dan kun je kiezen voor de poppy opdruk in de gele variant. Dit maakt de bank ook zeer stijlvol. Niet zo’n fan van bloemenprints, maar houd je meer van de dierenprints? Kies dan voor de slangen opdruk, deze maakt de bank iets rustiger maar wel stijlvol. Alle varianten zijn gemaakt van velvet, dus ook nog eens heerlijk om op te zitten. De kussens dienen wel ten alle tijden na het relaxen naar binnen worden gehaald.

Rodeo Outdoor bank - Boer Staphorst Rodeo Outdoor bank - Boer Staphorst

De Rodeo Outdoor bank van BePureHome geeft jouw achtertuin een compleet andere uitstraling. Het meubel is uitgesproken, maar een ware eye-catcher te noemen. Nieuwsgierig geworden naar de Outdoor bank? Deze is te bewonderen op onze tuinmeubelafdeling. Kom eens langs en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk onze openingstijden >

Rodeo Outdoor bank - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *