Een kijkje achter de schermen

Wij bestaan 60 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom organiseren wij in week 38, de 3e week van september, een feestweek. Tijdens deze week worden verschillende activiteiten voor onze klanten georganiseerd waaronder een kijkje achter de schermen bij Boer Staphorst.

Dit kijkje achter de schermen is voornamelijk voor iedereen die meer te weten wil komen over Boer Staphorst, de geschiedenis en hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Een rondleiding bij Boer Staphorst is dus een goede en vooral leuke manier om meer over het verleden en heden van de organisatie te weten te komen.

De rondleidingen worden georganiseerd op maandag 17 september, dinsdag 18 september en woensdag 19 september 2018. Op deze dagen is er 2 keer per dag een rondleiding. De eerste rondleiding begint om 11.00 uur en de tweede rondleiding start om 15.00 uur. In totaal duurt de rondleiding 30 – 45 minuten. Daarnaast zitten er geen kosten aan verbonden, de rondleiding is geheel gratis.

Inschrijven voor de rondleiding

Voor de rondleidingen geldt dat u zich moet inschrijven. U kunt u inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Vul hierbij duidelijk uw gegevens in en dag/tijdstip waarop u de rondleiding wilt ontvangen. Let op: het maximaal aantal deelnemers per rondleiding is 15 personen. Dus schrijf u snel in, want VOL = VOL!

Schrijf u in voor de rondleiding

Schrijf u in voor een rondleiding bij Boer Staphorst en vul de gegevens volledig in! Let op: VOL = VOL!
ontdek-boer-staphorst-header

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *