Aangepast sanitair

Tegenwoordig ondervinden steeds meer mensen problemen bij het douchen, baden of naar het toilet gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw badkamer en hebben daarom aangepast sanitair die u een stukje extra zekerheid en veiligheid bieden. Zo creëert u een badkamer waar u zich fijn in voelt.

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen en zoveel mogelijk zelf blijven doen, zonder hulp van anderen. Aangepast sanitair kan een bezoekje aan de badkamer of het toilet en stuk veiliger maken. Daarom hebben wij comfortabele en moderne oplossingen voor een veilige badkamer.

Wij helpen u graag om een veilige badkamer te creëren. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij u gelijk kunnen helpen bij een bezoekje aan onze winkel. 

Plan uw afspraak >

Mogelijkheden aangepast sanitair

Bij Boer Staphorst hebben we aangepast sanitair van de volgende topmerken:

LinidoSolutions

Op onze sanitarafdeling hebben we veilige hulpmiddelen van LinidoSolutions. Deze veiligheidsoplossingen bieden u precies de benodigde extra steun, zoals een wandgreep op een douchezitje. Dat maakt het mogelijk om veilig de alledaagse activiteiten zelfstandig te blijven doen. De oplossingen van LinidoSolutions bieden niet alleen optimale ondersteuning, maar zijn ook erg stijlvol voor uw badkamer.

Ontdek ons aangepast sanitair van Linidosolutions >

SecuCare

Ook hebben we een ruim assortiment hulpmiddelen van SecuCare wat veilig wonen voor zowel senioren als junioren mogelijk maakt. Het biedt oplossingen die comfort en veiligheid bieden, maar waarbij ook aan design wordt gedacht. Het assortiment van SecuCare bestaat o.a. uit:

  • Douche- en bad hulpmiddelen zoals een douchestoel, douchekrukje en toiletverhoger.
  • Mobiliteitsoplossingen zoals wandbeugels, drempelhulp en anti-slip producten.
  • Val-preventie zoals drempelvervangers en anti-slip stickers.

 

Wij helpen u graag aan de ondersteuning die u nodig heeft zodat u weer volop kunt genieten van uw badkamer. Kom langs! 

Online sanitair hulpmiddelen

Neem een kijkje in onze badkamershop >