LinidoSolutions

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen en zoveel mogelijk zelf blijven doen, zonder hulp van anderen. Dat begrijpen wij en vooral in de badkamer kunnen de juiste hulpmiddelen u hierbij helpen. Daarom hebben wij LinidoSolutions: comfortabele en stijlvolle oplossingen voor een veilige badkamer.

Precies de benodigde steun
Even onder de douche of even naar het toilet: het zijn alledaagse activiteiten die vaak als vanzelfsprekend beschouwd worden. Er kan een moment komen waarop het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend zal zijn. LinidoSolutions biedt u precies de benodigde extra steun zoals een wandgreep of een douchezitje. Dat maakt het mogelijk om veilig alledaagse dingen zelfstandig te blijven doen.

Linidosolutions3

Jarenlang vertrouwen van optimale ondersteuning
LinidoSolutions bieden u extra steun bij het gebruik van de douche, wastafel en het toilet. De veiligheidsoplossingen zijn gegarandeerd sterk en hebben een hoge belastbaarheid. Daarnaast zijn de producten gemakkelijk schoon te maken en vragen weinig onderhoud. Zo kunt u jarenlang vertrouwen op optimale ondersteuning.

Ondersteuning die u nodig heeft
De veiligheidsoplossingen worden uitvoerig op functionaliteit getest en bieden u daarom de ondersteuning die u als gebruiker nodig heeft. De afgeronde vormen van de producten zorgen ervoor dat u nergens achter blijft haken en bieden u de houvast die u nodig heeft.

linidosolutions4

Stijlvolle oplossing op maat
Naast de optimale ondersteuning zijn LinidoSolutions ook stijlvol voor uw badkamer. De vormgeving van de producten zijn net zo belangrijk als u. Uit ergonomisch oogpunt, maar ook omdat de producten bij uw badkamer moeten passen. Daarom kunt u kiezen uit vijf verschillende kleurmogelijkheden. Voor een luxe uitstraling kunt u zelfs kiezen voor een uitvoering in gepolijst roestvast staal. Zo kunt de producten geheel op maat naar eigen stijl samenstellen.

linidosolutions

Enkele voorbeelden van LinidoSolutions:

  • Wandbeugels
  • Toiletbeugels
  • Douchezittingen
  • Douche/ toiletstoelen
  • Accessoires

 

Kom langs bij Boer Staphorst en ontdek alle mogelijkheden van veiligheid en optimale steun voor u badkamer. Wilt u graag gelijk geholpen worden bij een bezoek? Maak dan vrijblijvend een afspraak > 

Online veiligheidsoplossingen

Neem een kijkje in onze badkamershop >