Wastafels en badkamermeubels

Elke dag maakt u wel gebruik van uw wastafel of badkamermeubel. Een centrale plek in de badkamer waarbij comfort gewenst is en daarbij wilt u genieten van de prachtige uitstraling. Wastafels en badkamermeubels zijn verkrijgbaar in vele soorten en materialen, voor ieder wat wils. Bij Boer Staphorst slaagt u altijd.

Badkamermeubels

Uw badkamer is pas compleet met een trendy en comfortabel badkamermeubel. Ideaal voor het opbergen van uw badkamerspullen. Staat u in de badkamer, dan heeft u alles bij de hand. Een badkamermeubel kunt u zelf samenstellen en uitbreiden zo ver u wilt. U kunt denken aan een inbouwwastafel met onderkast, een prachtige spiegel met verwarmingselement en daarbij nog een badkamerkast. Inspiratie nodig? Bezoek eens onze showroom.

Bekijk de openingstijden van onze showroom >

Nieuw: vtwonen badkamermeubels

Nieuw bij Boer Staphorst zijn de vtwonen badkamermeubels. Deze zien er niet alleen hartstikke mooi uit, maar zijn ook voorzien van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Kortom, alles voor een heerlijk ontspannen ruimte!

Sphinx badmeubelsets
Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften ten opzichte van de badkamer. Daarom heeft Sphinx een ruime keus uit verschillende badmeubelsets, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd.

Ontdek de badmeubelsets van Sphinx >

Elise badmeubelen
Maatwerk, perfecte afwerking en een tijdloze uitstraling: dat zijn de badmeubelen van Elise. De ingetogen maar krachtige uitstraling van deze badmeubelen maken van elke badkamer een heerlijke plek om tot rust te komen. Bekijk de Elise badmeubelen >

Wastafels

Vroeger moest een wastafel alleen comfortabel zijn en was het aanbod beperkt. Tegenwoordig is een wastafel een belangrijk element in onze badkamer. Niet alleen comfort maar ook uitstraling speelt een belangrijke rol. Boer Staphorst is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit vindt u terug in ons assortiment. Van strakke inbouwwastafels tot trendy opzetwastafels, het is allemaal mogelijk. Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod van fonteinen voor in uw toiletruimte.

JEE-O wastafels
De JEE-O wastafels onderscheiden zich in de organische vormen en het minimalistisch design. Dit sluit naadloos aan op de badkamertrend van nu, waarbij heldere en pure vormen centraal staan.

Bekijk alle JEE-O wastafels >

Ervaar alle badkamermeubels en wastafels in onze badkamershowroom. Kom langs! >