Kranen

Kranen zijn de finishing touch van uw prachtige badkamer. Ze zorgen voor extra sfeer en het optimale gebruikscomfort. Een kraan is onmisbaar in uw badkamer. Voor het uitzoeken van uw bad-, douche- en wastafelkraan is het kiezen tussen een opbouw of inbouw kraan de eerste stap. Vanuit dat oogpunt zoeken we naar de juiste kraan voor uw badkamer.

vtwonen kraan

Bekijk ons online assortiment kranen >

Opbouw- of inbouwkraan
Een opbouwkraan past in elke badkamer, een voordeel ten opzichte van de inbouwkraan. Bij een inbouwkraan moeten de leidingen verwerkt worden in de badkamermuur. Voordat u kiest voor een inbouwkraan moet er bepaald worden of uw badkamermuur geschikt is voor een inbouwkraan. Daarna komt de stijl en functionaliteit aan de orde.

Stijlen
Bij een moderne badkamer past een kraan met een strak design in het complete plaatje maar bij een eenvoudige badkamer is een opvallende kraan mooi om een eigentijdse stijl te creëren. Boer Staphorst heeft voor elke smaak een passende kraan waarbij kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd is.

vtwonen kraan

Bekijk ook onze wastafels en badkamermeubels>

Bekijk de onderstaande fotogalerij voor inspiratiebeelden of kom langs in onze badkamershowroom. Onze badkamerspecialisten helpen u graag.