Tegels

Bij het inrichten van uw badkamer zijn tegels sfeerbepalend. De kleur heeft veel invloed maar ook de vorm, materiaal, grootte en het legpatroon. Bij Boer Staphorst vindt u de leukste handgevormde tegels, mozaiekjes, kiezels en de tofste printjes voor een mooi accent in uw badkamer.

vtwonen tegels
De trendy tegels van vtwonen zijn ook toepasbaar in de badkamer. Een collectie met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Nieuw is bijvoorbeeld de serie Mold: een fraaie, rustieke betonserie in vier stoere kleurnuances.

Bekijk de badkamertegels van vtwonen >

Tegeltrends
De volgende tegeltrends zijn te zien in de badkamer:

  • Beton-look tegels
  • Klassieke en tijdloze tegels
  • Accentmuur: bijvoorbeeld in visgraatpatroon
  • Doortrekken van vloertegels op de wanden
  • Handgemaakte tegels


Nieuw: betontegels van ConcreetDesign

Beton is helemaal in en vooral in de badkamer zien vaak een betonnen vloer, muur of plafond. Nieuw bij Boer Staphorst zijn de betontegels van ConcreetDesign: lichtgewicht panelen die zowel op de vloer als tegen de wand toepasbaar zijn. Zo creëer je de mooiste robuuste wanden en design vloeren, maar anders dan een traditionele gietvloer.

Meer over de betontegels van ConcreetDesign >

Kom langs in onze badkamershowroom voor nog meer inspiratie. Vraag één van onze badkamerspecialisten naar de mogelijkheden of maak alvast een afspraak.

Badkamerblogs

We kunnen maar niet genoeg krijgen van de industriële en stoere inrichting. Vaak…

Kleuren die sterk in opkomst zijn in het interieur, zijn zwart en goud.…

Ben je op zoek naar een stoere en industriële beton-look voor in je…

Bekijk meer badkamerblogs >