Comfortabel en veilig sanitair

De badkamer is de plek waar we dagelijks gebruik van maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw badkamer. Doucht u in bad of heeft u bad een te hoge instap? Dan kunnen wij u veilige oplossingen bieden. Samen creëren we een badkamer waar u zich fijn in voelt.

Comfortabel en veilig sanitair kan een bezoekje aan de badkamer of het toilet een stuk prettiger maken. In sommige gevallen is dit zelfs noodzakelijk om zelfstandig te kunnen wonen. Daarom hebben wij luxe sanitair om veilig en comfortabel te kunnen douchen en in bad te gaan.

Heeft u interesse in ons veilig sanitair? Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij u meteen kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom. Samen creëren we voor u een veilige badkamer. 

Plan uw afspraak >

Bad met deurtje

Onze mogelijkheden veilig sanitair

Bij Boer Staphorst hebben we de volgende mogelijkheden voor een veilig en comfortabele badkamer:

Het bad eenvoudig vervangen door een douche

Veiligheid en gebruiksgemak zijn de belangrijkste redenen om het bad te vervangen door een ruime en comfortabele inloopdouche. Als u enkel een bad heeft in uw badkamer, en u dient te douchen in uw bad kan de gladde badkuip, hoge instap en weinig houvast ervoor zorgen dat u zich niet meer veilig voelt.

Novellini biedt de ideale oplossing voor het eenvoudig vervangen van uw bad. Deze moderne douchecabine is naar eigen wens samen te stellen met precies dezelfde afmetingen als uw bad. Uw bad kan hierdoor gemakkelijk worden vervangen met minimaal tegelwerk. Zo kunt u snel genieten van een veilige en comfortabele inloopdouche.

Voor:
Aangepast sanitair bad eruit douche erin

Na:
Aangepast sanitair bad er uit douche erin
De douchecabines zijn verkrijgbaar met een wit- of zwart glazen achterwand. 

 

Een comfortabel instapbad

Een standaard bad heeft een hoge instap en dat kan al snel voor problemen zorgen met het in- en uitstappen. Bij Boer Staphorst hebben we comfortabele instapbaden met deurtjes. Zo kunt u gemakkelijk en veilig het bad in- en uitstappen.

Bad met deurtje

Het baddeurtje is 100% waterdicht en ziet er naast zijn praktische werking er ook erg modern uit! Het bad is verkrijgbaar in vier mooie kleuren:

kleur bad met deur1 kleur bad met deur2 kleur bad met deur kleur bad met deur3

Wij helpen u graag zodat u weer volop kunt genieten van uw badkamer. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak >