Schutting

Op zoek naar een schutting? Bij Boer Staphorst heeft u ruim de keus: ga voor een houten schutting of een grind- of steenschutting. Wij hebben allerlei soorten en maten in ons assortiment. Bekijk alle mogelijkheden.

Materiaalsoorten

Een schutting wordt gemaakt in verschillende soorten hout; vuren, grenen, douglas, hardhout en eiken. Maar u kunt ook kiezen voor een grind- of steenschutting of u kiest voor natuurlijk materiaal zoals bamboe, riet of wilgentenen.

Uw ideale schutting zelf samenstellen

U kunt een schutting zelf samenstellen. Er zijn verschillende schermen, deuren, palen, betonplaten en paalornamenten. Ons assortiment is enorm breed, van basis tot design. Hierdoor is een schutting helemaal naar eigen wens en stijl samen te stellen. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan helpen onze tuinspecialisten u graag bij het samenstellen van uw ideale schutting.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op >

schutting

Schuttingen van Hillhout en Woodvision

Boer Staphorst is dealer van de merken Hillhout en Woodvision. Beide merken zijn van oorsprong Nederlandse merken en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruikte hout komt uit de speciaal daarvoor aangelegde bossen.

Catalogus 2018 schuttingen

In de catalogus 2018 Tuinhout van Hillhout en Woodvision staan vele soorten omheiningen.

Catalogus 2018 Woodvision en Hillhout - Tuinhout Bekijk de catalogus 2018 schuttingen >

Kom gerust langs in onze winkel voor vakkundig advies, samen bespreken we de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze buitenblogs

De temperaturen lopen op… Nog even en het tuinseizoen kan weer beginnen! Dit betekent…

Heerlijk, het voorjaar is aangebroken! De hoogste tijd dat kinderen weer volop buiten…

Groen, groener, groenst! De trendkleur groen gaan we deze zomer veel zien, in…

Bekijk meer buitenblogs >