Screens

Met onze screens van Verano® is uw raam volledig bedekt. Deze vorm van zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan en is daarmee uiterst efectief: zonlicht en warmte krijgt geen kans om binnen te dringen.

Voordelen van screens

Onze screens zijn extra windvast en zorgen voor extra privacy. Daarnaast zorgt vlakhangende zonwerende stof ervoor dat zonlicht en warmte optimaal wordt gefilterd. Deze vorm van zonwering is niet alleen een functionele oplossing voor het raam, maar kunnen ook toegepast worden in een terrasoverkapping. Kortom, effectieve zonwering met vele mogelijkheden

Advies op maat

Bij ons worden de screens voor u op maat gemaakt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Kies bijvoorbeeld voor horrengaas voor extra insectenwering. Onze zonweringsspecialist helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak > 

Assortiment screens

Ons assortiment screens is onderverdeeld in drie typen:

Standaard screens

standaard-screens-verano-zonwering

De standaard modellen zijn in vele mogelijkheden beschikbaar tegen een eerlijke en aantrekkelijker prijs. Deze bieden optimale bescherming tegen de zon en hinderlijke schitteringen. Dankzij windvaste constructie geniet u toch van topkwaliteit!

De standaard modellen worden elektrisch bediend met een fluisterstille motor. U kunt kiezen voor extra opties zoals een afstandsbediening, zodat u uw screens op afstand kunt openen en sluiten. De standaard screens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in meer dan 90 stijlvolle doekkleuren. Zo is er altijd een passende oplossing voor u op maat.

Bekijk ook onze rolluiken >

Ritzscreens

ritzscreens-verano-zonwering-boer-staphorst

Bij de Ritzscreens wordt het zonwerende doek over de gehele lengte aan de zijkant vastgeritst. Dat maakt dit model extra stevig en extra windvast. Een Ritzscreen is een betrouwbare oplossing van topkwaliteit!

Er zijn vijf typen Ritzscreens: voor ieder raam is een passend model beschikbaar. De XL-variant kan worden toegepast bij ramen van wel 6 meter hoog! De Ritzscreens zijn breed toepasbaar, waardoor er voor ieder raam een passende oplossing is. U bedient dit model standaard door middel van een elektrische motor. Zo geniet u altijd van optimaal comfort!

Verduisterende screens
Verduisterende screens worden aan de binnenzijde van het raam bevestigd voor een optimale lichtinval.

screens-verano-zonwering-boer-staphorst (2)

Twijfelt u tussen screens of rolluiken?
Volg dan ons stappenplan en vindt binnen 5 minuten de zonwering die het beste bij u past!

Bekijk het stappenplan >

Verschillende kleuren screens

De screendoeken van Verano® zijn van topkwaliteit, brandvertragend en in meer dan 90 kleuren verkrijgbaar. Laat u inspireren door de kleurencollectie:

Bekijk de Vitro Colors >

Voorpagina Vitro Colors
Bekijk de Metro Colors >

Voorpagina Metro Colors

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden