Nieuw: Sense of Marble

Marmer is hét materiaal voor luxe in het interieur. Is zo’n marmeren vloer voor jou net iets te veel van het goede? Haal met de nieuwe Sense of Marble collectie de monumentale look van marmer in huis, creëer een luxueuze uitstraling en ontdek de warme sfeer die het vloerkleed met zich meebrengt. Best of both worlds, toch?

De zachte tapijten van Sense of Marble zorgen voor een hele hoop sfeer in huis en brengen een boel warmte met zich mee. De chique, indrukwekkende en grote kleden zijn er in tien verschillende marmeren kleuren en dessins. Je kunt niet alleen kies voor een print op een kamerbreed tapijt maar ook voor een klein kleed, op maat gemaakt. Er zijn verschillende geometrische vormen te kiezen denk bijvoorbeeld aan cirkel, driehoek, vierkant of hexagon. Voor ieder interieur heeft Sense of Marble een uniek kleed, waarmee je de ruimte een absolute boost geeft.

Een tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als kleding of een auto, om regelmatig onderhoud. Gelukkig hoeft goed onderhoud niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Zolang je het maar op de juiste manier doet! Van ons twee gouden regels:
• Houd vuil buiten de deur, door een rooster of borstelmat bij de voor – en achterdeur.
• Pak regelmatig een goede stofzuiger erbij, minimaal twee keer per week!

De nieuwe Sense of Marble collectie van Desso geeft je interieur in no time een echte vintage look. Leg jouw favoriete kleed kamerbreed zodat het net lijkt alsof er een eeuwenoude marmeren tegelvloer op de grond ligt of maak een kleed op maat in een hippe geometrische vorm.

 

Dankzij het tegelmotief dat als print in het tapijt zit is de marmerlook ontzettend realistisch. Met een ruime keuze uit de verschillende ‘marmer soorten’ is deze collectie toe te passen in diverse woonstijlen en sluiten de kleden prachtig aan bij de nieuwste designtrends.

 

Desso Sense of Marble_2022_180403-37998

2 reacties

 1. Ria - Wij wonen al 29 jaar in onsmooi huisje in Steenwijk. Maar wij weten niet zo goed op het naar onze smaak in te richten. Hoop dat er iemand is die ons kan helpen.

  • Danique Pierik - Goedemorgen Ria,

   Bedankt voor uw reactie! Wat leuk om te horen dat u al zolang met plezier in Steenwijk woont. Onze stylistes geven met regelmaat styling adviezen aan klanten. Hierbij hebben ze verschillende mogelijkheden op het gebied van styling. Ik stuur uw gegevens door naar het styling team en dan nemen ze zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *