Bepaal jouw behang: Eijffinger Sfeerwijzer

Elk huis heeft zijn eigen sfeer. Bepaal jouw woonsfeer met de Eijffinger Sfeerwijzer. Aan de hand van inspirerende voorbeelden helpt Eijffinger je gemakkelijk aan een passend behang dat aansluit bij jouw interieur. 

Je interieur is iets persoonlijks. Het zegt iets over hoe je in het leven staat, over jouw smaak, voorkeuren, karakter en over wat jij belangrijk vindt. Bepaal jouw woonsfeer en bekijk welk behang mooi binnen jouw interieur past.

Bekijk al ons behang >

Trendy sfeer
Vrolijk, kleurrijk en creatief.

image-2016-11-09 image-2016-11-09 (1)

Het interieur is functioneel, flexibel en relaxed maar bovenal gezellig. Je ziet veel stoere materialen zoals hout en steen, comfortabele zitmeubelen en lage dressoirs. De vintage accessoires, kleurrijke kleden en hippe designobjecten bepalen jouw sfeer! Met het behang van Eijffinger maak je verrassende combinaties die tóch goed bij elkaar passen. Wit is jouw belangrijkste basiskleur, gecombineerd met frisse en felle kleuren of accenten in vergrijsde pasteltinten: in ieder geval, kleur!

Klassieke sfeer
Nieuw klassiek: even verrassend als tijdloos.

5587  klassiek1

Oude tijden herleef jij met prachtig gedecoreerd behang, lambrisering, kroonluchters en ornamentele plafonds. Antieke, maar ook oude Aziatische objecten verrijken de sfeer. In het interieur zie je veel glanzende stoffen zoals zijde en satijn. Hier en daar zie je een verrassend kleuraccent in fuchsia, wijnrood of donkerpaars dat het interieur tot leven brengt. De moderne comfortabele hoekbank combineer je met vintage meubelen zoals een versleten leren clubfauteuil. De onbewerkte en beschadigde vloeren geven een stoer tintje aan het klassieke interieur maar worden wel mooi aangekleed met een mooi vloerkleed. Nieuw klassiek met een vleugje chique!

Moderne sfeer
Ruimtelijk en licht met strakke lijnen en eenvoudige vormen.

 Bloom-340011(1)   10469

De basiskleuren zijn ingetogen met zwart-wit en naturelkleuren. Grijs, blauw en groen zijn hierbij de nieuwe basiskleuren. Deze woonsfeer verrast door contrasten in vorm en materiaal: hard naast zacht, glanzend naast mat, rond naast recht en hoog naast laag. De betonnen, stenen of houten vloeren zijn versierd met strakke kleden in lichte, neutrale kleuren. De wanden zijn strak gestuct en behang wordt ingetogen toegepast met een beton-, leer- of natuurvezel structuur. De woonsfeer wordt gekenmerkt door verrassende effecten, zoals een opvallend gedessineerd behang op één muur. De meubelen zijn groot en comfortabel. Strakke lijnen met af en toe een statement maken de moderne woonstijl.

Romantische sfeer
Een huis vol elegantie en romantiek.

image-2016-11-09 (6)  Bloom-340023(1)

In het interieur zien we behang in pasteltinten en dromerige dessins in combinatie met zachte stoffen en een bonte verzameling brocant. De gestoffeerde zitmeubelen zijn in jouw interieur een mix van oud en nieuw, modern en klassiek, rond en krullerig. In de romantische woonsfeer zien we verrassende combinaties in vorm, materiaal en dessin. Combineer de loveseat met een versleten club chair en beschilder het oude kastje van oma. We zien accessoires in zilver, koper of een ‘geroest’ object. Denk hierbij aan porseleinen beeldjes, een letterbak en fotolijstjes.

Glamour sfeer
Klassiek luxe en modern comfort.

Venue-342010-342011 Venue-342020(2)  Venue-rolls(1)

Het interieur lijkt op een luxe suite van een vijfsterrenhotel. Dat zien we terug in het gebruik van rijke materialen, glanzend behang, opvallende accessoires en luxe stoffen. Het gevoel van warmte wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke, ingetogen kleuren met hier en daar een glanzend effect of een subtiel glitter accent. We zien de kleuren wit, zwart en grijs als basis. Deze worden aangevuld met donkerblauw, taupe en aubergine. De metallic- en glanseffecten in goud, koper, zilver en parelmoer brengen het interieur tot leven. We zien grote accessoires zoals schilderijen, sculpturen en prachtige glazen vazen met boeketten.

Retro sfeer
Een hip interieur uit de jaren vijftig en zestig.

4562   5134

Decoreer één muur met fineerhout en de andere met een opvallend gedessineerd behang. Mix vintage meubelen op elegante ‘pootjes’ met design van aanstormend talent. Zorg wel voor comfort met een lekkere zitbank. De onverwachtse combinaties zorgen voor het nieuwe hip: schroom niet om oude of beschadigde accessoires, kastjes of lampen te combineren met nieuw design. We zien contrasten in kleur en dessins voor het retro gevoel. Qua accessoires zien we must-haves als het ronde kleed, de hang- en schommelstoel, een verzameling bijzettafels, oude koffers en behang met print. Veel dessins, een vleugje design en meer kleur!

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en ontdek het gehele assortiment in stijlen behang. Onze medewerkers helpen je graag aan een passend behang!

image-2016-11-09 (6)

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *