Keuken showroomapparatuur in de verkoop

In onze keukenshowroom zijn vele mooie keukens te bewonderen. Een keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur. En omdat we op dit moment een aantal showroomkeukens aan het vernieuwen zijn, hebben we een aantal stuks showroomapparatuur in de verkoop. Hieronder vind je de showroomapparaten die wij willen verkopen.

Showroomapparatuur

Als eerste hebben we hier een Siemens inbouwvriezer, de GI31NAC30 voor maar 495 euro. Het is een inbouwvriezer met een energieklasse A++, beschikt over een ingebouwd display met touch bediening en de totale netto inhoud van de vriezer is 97 liter.

Siemens vriezer GI31NAC30

Naast de inbouwvriezer hebben we ook een multifunctionele inbouwkoelkast, de Siemens KI52FSD30, voor 950 euro. Het is een inbouwkoelkast met vitaFresh lades om levensmiddelen tot wel 3 keer langer vers te houden. In het bezit van een A++ energielabel en een softClose deursluiting wat betekent dat de deur automatisch sluit vanaf een openingshoek van 20° of minder.

Siemens koeler KI52FSD30

Daarnaast hebben we ook twee mooie Pelgrim magnetrons, het gaat hierbij om de MAG638RVS en de MAG537RVS, respectievelijk voor 350 euro en 275 euro. De MAG638RVS is een magnetron met een strak afgewerkte draaideur en een mooi design. Het draaiplateau is geschikt voor schalen tot 250 mm doorsnede en de magnetron met 22 liter inhoud is een perfect hulp voor in de keuken. De Pelgrim MAG537RVS is een magnetron die geschikt is voor onderbouw en inbouw in een hoge- of hangkast. De magnetron heeft een modern RVS design. Het apparaat heeft een zeer eenvoudige bediening, een elektronische timer waardoor het apparaat automatisch uitschakelt na de ingestelde tijd.

Pelgrim magnetron MAG537RVS Pelgrim magnetron MAG638RVS

Pelgrim magnetron MAG537RVS – Pelgrim magnetron MAG638RVS

Het volgende apparaat is de AEG afzuigkap DVB3850M voor 350 euro. Het is een ontwerp dat aansluit op de stijl van een keuken en past bijvoorbeeld perfect in een moderne keuken. Een mix van functionele, luchtzuiverende functies. Daarnaast beschikt de afzuigkap over moderne halogeenverlichting. Dit straalt helder licht uit op de kookplaat en verspreidt tegelijkertijd een warme en gezellige sfeerverlichting door de rest van de keuken.

AEG afzuigkap DVB3850M  AEG afzuigkap DVB3850M

 

Ook verkopen we een afzuigkap van Etna, de AD590ZT, 370 euro. De AD590ZT is een luxe model en voorzien van alle gemakken. Het is een diagonale afzuigkap en erg handig qua hoofdruimte. De schouwkap is voorzien van LED verlichting, heeft vier snelheden en handige functies zoals een ingebouwde timer, clean air functie en filterindicaties.

Etna afzuigkap AD590ZT

Etna afzuigkap AD590ZT

Als laatste hebben we een Bokmerk achterwand in de kleur zwart met afmetingen 110 x 70 cm voor 175 euro. Dit is een spatwand die direct achter de kookplaat geplaatst kan worden, makkelijk schoon te maken en geeft jouw keuken weer een nieuw aanzicht.

Heb jij interesse in één van deze modellen keukenapparatuur? Neem dan contact op met onze keukenafdeling via 0522 – 466800 of kom langs in onze keukenshowroom en vraag één van onze collega’s bij de keukenbalie. 

Bekijk hier onze openingstijden >