De mooiste Sphinx badmeubelsets

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften ten opzichte van de badkamer. Daarom heeft Sphinx een ruime keus uit verschillende concepten, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Zo heeft bij Sphinx iedereen de mogelijkheid voor een badkamer die meer is dan alleen een badruimte. Bekijk de Sphinx badmeubelsets. 

Alle Sphinx badmeubelsets op een rij:

Sphinx 320
Een badmeubelset van eigentijdse meubels met een hoogglans decor voor een moderne look. Over slimme opbergruimte is zeker nagedacht: denk aan zelfsluitende lades, een extra lade aan de binnenkant, legplanken die in hoogte verstelbaar zijn en geïntegreerde stopcontacten in de spiegelkast. Er kunnen talloze spullen in de badkamer liggen, maar deze meubelset ziet er altijd opgeruimd en fris uit. Een heerlijke plek om tot rust te komen.

Sphinx 320 XS
Een mooie badkamer in een kleine ruimte is altijd puzzelen. Gelukkig maakt de Sphinx 320 XS het puzzelen wel heel gemakkelijk. Zo kan de kleinste ruimte efficiënt, maar ook heel mooi en luxe worden ingericht. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende wastafelvarianten, meubels en lichtspiegels. De meubelset heeft interessante details zoals softclose meubeldeuren, de verchroomde handgrepen of een geïntegreerde handdoekhouder in de onderkast. Een mooie oplossing die ruimte bespaard.

Meer over Sphinx >

Sphinx 335
De Sphinx 335 is functioneel, breed toepasbaar en heeft een interessante vormgeving. Op de punten prijs, kwaliteit, bergruimte en uiterlijk scoort de 335- serie het best. De wastafel heeft twee verschillende ontwerpstijlen: een moderne ronde en een subtiele, rechte vorm. De onderkasten bieden een zee aan opbergruimte. De kwaliteit zit hem in de details: denk aan laden die met een druk geruisloos sluiten, de spiegel met geïntegreerde lamp of de belijning van de handgrepen. Kortom, een badkamerserie waaraan alles klopt.

Sphinx 335

Sphinx 345 XS
De Sphinx 245 XS vervuld al je badkamerwensen, zonder ook maar met minder genoegen te hoeven nemen. Deze meubelset biedt zelfs in kleine ruimtes optimaal comfort en bewegingsvrijheid. De asymmetrische wastafel vormt een artistiek middelpunt. De meubels kunnen naar eigen behoefte worden gecombineerd en afgestemd. Dankzij de modulaire opbouw van de meubels is er veel vrijheid bij het plaatsen en indelen van de afzonderlijke elementen. Nooit gedacht dat er zelfs bij een kleine badkamer, zoveel te kiezen valt!

Sphinx 365
De Sphinx 365 heeft een moderne, strakke look gecombineerd met vertrouwde, zachte vormen. Deze meubelset is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. En of je nu veel of weinig ruimte hebt, deze badkamerserie komt altijd tot zijn recht. Het hoogglans badkamermeubel is verkrijgbaar in wit en in trendy kwartsgrijs. De meubelset heeft aantrekkelijke opbergoplossingen zoals zelfsluitende laden en een grote spiegel aan de binnenzijde. Kortom, een meubelset om elke dag weer blij van te worden!

Sphinx 420 (Varicor®)
Een meubelset met een krachtig en minimalistisch design. De meubels bestaan uit losse elementen. Zo kun je je badkamer helemaal zelf samenstellen en zo optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. De wastafels zijn verkrijgbaar in een eenpersoons- of tweepersoons wastafel. De kast beschikt over een handig push-to-opensysteem voor optimaal comfort. De meubels zijn verkrijgbaar in hoogglans wit, matgrijs en met een houtstructuur. Combineer de meubels naar eigen hartenlust.

 

sphinx3201

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *