Standaard advies zaterdag 25 mei

Helaas! Het standaard advies zit VOL! Bekijk onze andere datums voor de mogelijkheid tot een styling advies van onze professionele styliste.

Bekijk onze agenda >

Op zaterdag 25 mei zit onze professionele styliste Pauline klaar voor een persoonlijk standaard advies. Met het standaard advies ontvang je tips en antwoorden op al je woonvragen om jouw ideale interieur te creëren. Het standaard advies duurt een uur. Schrijf je snel in!

Woontips en oplossingen

Wil je op weg worden geholpen met de styling en inrichting van je huis? Naast tips en oplossingen krijg je tijdens een standaard advies een aantal schetsen. Ook is er de mogelijkheid om met onze styliste door de winkel te gaan waarbij zij verschillende voorbeelden laat zien ter ondersteuning van de gegeven tips.

Wat krijgt u hiervoor?

Het standaard advies kost 50,- euro, maar hiervoor krijg je:

  • zoveel mogelijk tips en oplossingen
  • plattegrond met indelingsschets
  • bij besteding van 500 euro naar aanleiding van dit advies ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 50 euro


Onze stylisten zien graag uit naar jouw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

Standaard advies zaterdag 25 mei

Schrijf je in voor het standaard advies van onze styliste.

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons standaard advies? Houd dan de agenda op onze website in de gaten.

Komt zaterdag 25 mei niet uit?

Plan zelf een interieuradvies op maat >

Interieuradviezen bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *