Standaard interieuradvies zaterdag 23 mei

Helaas! Het standaard interieuradvies zit VOL! Bekijk onze andere datums voor de mogelijkheid tot een styling interieuradvies van onze professionele styliste. Of neem contact op met onze styliste om telefonisch een afspraak op een ander moment in te plannen, telefoonnummer: 0522 – 466800.

Bekijk onze agenda >

Op zaterdag 23 mei zit onze interieurstyliste Sharon klaar voor een persoonlijk standaard interieuradvies. Met het standaard interieuradvies ontvang je tips en antwoorden op al je woonvragen om jouw ideale interieur te creëren. Het standaard interieuradvies duurt een uur. Schrijf je snel in!

Woontips en oplossingen

Wil je op weg worden geholpen met de styling en inrichting van je huis? Naast tips en oplossingen krijg je tijdens een standaard advies een aantal schetsen. Ook is er de mogelijkheid om met onze styliste door de winkel te gaan waarbij zij verschillende voorbeelden laat zien ter ondersteuning van de gegeven tips.

Wat krijg je hiervoor?

Het standaard advies kost 50,- euro, maar hiervoor krijg je:

 • zoveel mogelijk tips en oplossingen
 • plattegrond met indelingsschets
 • bij besteding van 500 euro naar aanleiding van dit advies ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 50 euro


Onze stylisten zien graag uit naar jouw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

Standaard interieuradvies zaterdag 23 mei

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons standaard interieuradvies? Houd dan de agenda op onze website in de gaten.

Komt zaterdag 23 mei niet uit?

Plan dan zelf jouw interieuradvies >

Standaard interieuradvies zaterdag 23 mei - DSC09852-min

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *

  De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

   

  Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden