Stoffeerservice

Zo’n 9 stoffeerders zijn iedere dag bezig om onder andere van Boer Staphorst kasten te plaatsen of om vloeren te leggen. De stoffeerders zijn door ons opgeleid en volgen regelmatig een training bij verschillende leveranciers. Wel zo fijn om te weten dat uw nieuwe aankoop in handen is van vakmannen.

Stofferen lijkt eenvoudig als de stoffeerders bezig zijn maar het tegendeel is waar. Het is een vak apart, alles valt of staat met het plaatsen van een kast of het leggen van een vloer, vakkennis en nauwkeurigheid zijn dan ook ontzettend van belang. Belangrijk is dat de vloer recht ligt en de kast stevig is. Wij adviseren daarom altijd om uw aankoop, of het nu om een gordijn of vloer, te laten monteren door vakspecialisten. U heeft dan gegarandeerd een mooi eindresultaat.

 

Onze eigen stoffeerders zijn gespecialiseerd in:

  • Het leggen van vloeren zoals laminaat, PVC, tapijt, vinyl, betonlookvloer en houten vloeren.
  • Het plaatsen van binnen- en buitenzonwering, gordijnen en andere raamdecoratie.
  • Het plaatsen maatwerkkasten.
  • Het bekleden van trappen.

Hoe pakken we dit aan?

Wat ontzettend leuk dat u een bezoek brengt aan onze winkel! Er staan genoeg specialisten klaar om u te helpen tijdens de zoektocht naar een nieuwe vloer.
Samen met de specialist kunt u rustig een vloer uitzoeken welke perfect in uw woonsituatie past. Bent u er uit? Dan zal de verkoper een order voor u maken.
Wilt u de vloer zelf plaatsen? Of maakt u liever gebruik van het gemak van onze professionele stoffeerders?

De stoffeerders komen graag van te voren langs om in te meten, om zo zeker te weten dat de vloer gaat passen.
De keer daarop zullen ze langskomen om daadwerkelijk te vloer te plaatsen en aan het eind van de rit, kunt u met een gerust hart, genieten van uw nieuwe vloer!

Let op! De kosten voor de stoffeerservice zijn verschillend per productgroep, vraag ernaar tijdens uw gesprek met één van onze specialisten.

Ontdek meer over:

Montage van woninginrichting
Ziet u het leggen van een laminaatvloer, PVC-vloer of het ophangen van gordijnen, raamdecoratie of binnenzonwering niet zitten? Onze stoffeerder kan eerst bij u thuis komen inmeten en de aankoop monteren. Lees meer >

Montage van uw zonwering
Passende zonwering voor uw woning is vaak maatwerk. Onze monteurs komen graag bij u langs voor het inmeten en monteren van zonwering. Zo weet u zeker dat uw nieuwe zonwering je juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd. Lees meer >