Storytiles: kunst op een tegeltje

Wil je iets anders aan de muur dan een schilderij, poster, IXXI of wandkleed? Sinds kort zijn Storytiles verkrijgbaar bij Boer Staphorst. Dit Nederlandse bedrijf staat bekend om hun kunst op tegeltjes. Leuk om op te hangen of juist te mixen met andere tegels in de keuken, badkamer of het toilet. Laat je inspireren!

De Storytiles collectie bestaat uit zowel oude oer-Hollandse tegeltjes en moderne tegels die stuk voor stuk handgemaakt zijn. Voor een aantal tegeltjes werkt Storytiles samen met kunstenaars en illustratoren waardoor elk tegeltje zijn eigen verhaal vertelt. Zo is er zelfs samengewerkt met het Van Gogh museum. Elke collectie is dus weer anders!

The Bell Ringer Storytiles - Boer Staphorst Happily ever after Storytiles - Boer Staphorst

In de keuken of badkamer

Bezig met een verbouwing of wil je juist je badkamertegels of keukentegels vernieuwen? Denk dan ook hierbij eens aan Storytiles. Met een paar Storytiles maak je jouw badkamer- of keukenmuur net eventjes wat speelser. En geloof ons; elke keer is er wel weer iets nieuws te zien! Ga je liever voor een paar effen tegels? Ook die zijn verkrijgbaar!

Storytiles keuken - Boer Staphorst

Als decoratie of cadeautje

Maar we kunnen ook voorstellen dat je een verbouwing net even iets teveel van het goede vindt. Gelukkig is daar ook een oplossing voor! Want Storytiles zijn ook erg leuk om als decoratie op te hangen aan de muur of neer te zetten op een plekje. En dat niet alleen; het is ook nog eens een leuk cadeautje om te geven!

A Lazy Afternoon Storytiles - Boer Staphorst

Welk tegeltjes is jouw favoriet? Je vindt de Storytiles op onze decoratie afdeling. 

Bekijk hier de onze openingstijden >

Under the umbrella Storytiles - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *