Studiehoekje in huis

We kunnen nu eerst nog genieten van de zomervakantie. Daarna mogen we weer naar school of aan het werk. En als we aan studeren, huiswerk maken of werken denken, dan is een bureau en een bureaustoel onmisbaar. Alleen werkt en leert ieder op zijn eigen manier. Daarom delen we graag wat handige tips voor de verschillende werkplekken. Dit keer gaan we het hebben over een studiehoekje in huis.

DSC04720-klein

Prijs bureau: €249,- | Prijs bureaustoel: €79,95 

Drukte

Iedereen heeft een andere manier van leren en werken. Belangrijk is dan ook om naar jezelf of naar je kind te kijken bij het uitzoeken van een bureau. Is concentreren makkelijker met drukte om je heen? Dan is een studiehoekje vaak al heel geschikt! Daarbij kun je denken aan een werkplek in een hoekje of juist een plekje middenin huis. Bijvoorbeeld tussen de keuken en woonkamer.

DSC04719-klein

Prijs bureau: €249,- 

Dit kun je gemakkelijk realiseren door te kiezen voor een hoekbureau of een klein bureau met niet al te veel opruimmogelijkheden. Zo blijft die ‘drukte’ toch nog om je heen.

Bekijk onze bureaus >

DSC04732-klein

Prijs bureau: €125,- | Prijs bureaustoel: €310,- 

Mooie bureaustoel

En omdat je vaak heel wat tijd doorbrengt op je werkplek, is een goede, maar vooral ook mooie, bureaustoel geen overbodige luxe. Denk eens aan een hippe bureaustoel met een opvallend printje of een kruk waarop je lekker kunt bewegen, want ook het zitcomfort verschilt weer per persoon.

DSC04723-klein DSC04721-klein DSC04734-klein

Ben je er nog niet helemaal uit? In onze winkel helpen onze specialisten je graag met een advies op maat.

Bekijk hier de openingstijden >

DSC04720-klein

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *