Styling advies zaterdag 24 maart

Helaas! Het styling advies zit VOL. Bekijk onze andere datums voor de mogelijkheid tot een styling advies van onze professionele styliste.

Bekijk onze agenda >

Op zaterdag 24 maart zit onze professionele styliste Marian klaar voor een persoonlijk styling advies. Met het styling advies ontvangt u tips en antwoorden op al uw woonvragen om uw ideale interieur te creëren. Het styling advies duurt een uur. Schrijf u snel in!

Woontips en oplossingen

Wilt u op weg geholpen worden met de styling en inrichting van uw huis? Naast tips en oplossingen krijgt u tijdens een styling advies een aantal schetsen en is er de mogelijkheid om met onze styliste door de winkel te gaan waarbij zij u verschillende voorbeelden laat zien ter ondersteuning van de gegeven tips.

Wat krijgt u hiervoor?

Het styling advies kost 75,- euro, maar hiervoor krijgt u:

  • zoveel mogelijk tips en oplossingen
  • 2D schets(en)
  • cadeaucheque t.w.v. 50,- euro direct te besteden in onze winkel


Onze stylisten zien uit naar uw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van de afspraak de kosten van het advies bij u in rekening te brengen. U kunt tot 48 uur van tevoren de afspraak via de mail of telefonisch nog annuleren. Alvast bedankt voor uw begrip!

Styling advies zaterdag 24 maart

Schrijf u in voor het styling advies van onze professionele styliste.

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. Wilt u op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons styling advies? Houd dan de agenda op de website in de gaten.

Komt zaterdag 24 maart niet uit?

Plan zelf een interieuradvies op maat >

styling-studio-stylistes-boer-staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *