Styling competitie zaterdag 2 april (VOL)

Helaas, door de vele belangstelling is de styling competitie al volgeboekt! 

Ben jij een interieurliefhebber en houd je van inrichten? Dan is dit iets voor jou! Kom meedoen aan een styling competitie bij Boer Staphorst op zaterdag 2 april 2016. Richt samen met onze styliste een kamer in naar eigen smaak, volgens het thema: voorjaarsstyling! Voor het inrichten krijg je 30 minuten de tijd en na afloop wordt er een foto gemaakt van het eindresultaat. Deze foto plaatsen we op Facebook. Verkiezing van de mooiste stijlkamer vindt plaats via stemmen op Facebook en een beoordeling van onze stylistes. De winnaar van de verkiezing wint een tegoedbon t.w.v. 100 euro, te besteden bij Boer Staphorst!!

Je stijlkamer wordt op de volgende manier beoordeeld:

Op Facebook kunnen maximaal 7 punten verdiend worden. Diegene met de meeste stemmen krijgt 7 punten, de tweede krijgt 6 punten, de derde krijgt 5 punten enz.
Onze stylistes beoordelen de stijlkamers op dezelfde manier. De eerste krijgt 7 punten, de tweede krijgt 6 punten, de derde krijgt 5 punten enz.

Beide uitslagen tellen even zwaar. Het gemiddelde van deze beoordelingen bepaalt wie de winnaar wordt. Bij een gelijk aantal punten bepaalt het aantal stemmen op Facebook wie de winnaar wordt.

Let op: de puntentelling is uitgaande van een deelname van 7 personen. Uiteindelijk hebben aan deze competitie maar 6 personen meegedaan. Dit betekend dat ook de scores vanaf 6 gaan.

Aan deze styling competitie kunnen maximaal 7 personen meedoen. Geef je snel op! Opgeven kan door een e-mail te sturen naar receptie@boer-staphorst.nl

Voorwaarden styling competitie

 • Deelname is op basis van inschrijven, er is ruimte voor maximaal 7 deelnemers.
 • Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar receptie@boer-staphorst.nl (VOL=VOL)
 • Onze styliste zet een aantal stoelen klaar. Hieruit mag een stoel gekozen worden die past bij de stijl die je wilt gaan creëren.
 • Er mogen maximaal 3 bijzettafels gebruikt worden. Deze staan verspreid door onze winkel en mogen naar keuze gebruikt worden.
 • Er mogen maximaal 15 accessoires gebruikt worden. Deze kun je kiezen uit ons gehele assortiment. Let er op dat ook vloerkleden en verlichting onder de accessoires vallen.
 • Onder begeleiding van onze styliste krijg je maximaal 30 minuten de tijd om een stijlkamer in te richten naar je eigen smaak.
 • Elke deelnemer wordt gefotografeerd samen met het eindresultaat. Foto’s kunnen door Boer Staphorst gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
 • Verkiezing van de mooiste stijlkamer vindt plaats via een beoordeling van onze stylistes en via stemmen op Facebook.
 • Foto’s worden maandag 4 april 2016 op Facebook geplaatst.
 • Stemmen via Facebook werkt als volgt: Laat zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen reageren op de foto van jouw stijlkamer. Let op: alleen de reacties op de foto op onze facebook pagina (facebook.com/boer-staphorst) worden geteld.
 • Elke reactie telt als een stem.
 • Per persoon is één stem geldig.
 • Stemmen kan t/m zaterdag 9 april 2016.
 • Uiterlijk woensdag 13 april wordt de winnaar bekend gemaakt.
 • De winnaar wint een tegoedbon t.w.v. 100,- te besteden bij Boer Staphorst.

 

* Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de voorwaarden te wijzigen.
* Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

 

1200x900px_StylingCompetitieVoorjaar

4 reacties

 1. Manon Klomp - Ik zou graag mee willen doen met deze ontzettend leuke actie. Alleen ben ik voor 12:00 uur beschikbaar lukt dit in de ochtend! Ik hoor het graag, want lijkt me super leuk om mee te mogen doen.
  Met vriendelijke groet,
  Manon Klomp

  • Heleen Talen - Beste Manon,

   Leuk om te horen dat je graag mee wilt doen aan de styling competitie.
   Het opgeven gaat alleen via onze receptie, het bericht heb ik daarom naar ze doorgestuurd. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

   Met vriendelijke groet,

   Heleen Talen

 2. alice kamman - Goedemorgen,
  Ik kreeg bovenstaande blog geappt van een vriendin! Het lijkt me geweldig om mee te mogen doen.Zelf woon ik met mijn man en 4 zonen in een oud schoolmeesterswoning uit anno 1896…en ben graag bezig met de styling van onze woning. Wie weet hoor ik van jullie
  Hartelijke groet Alice Kamman
  Nieuweroord.

  • Heleen Talen - Beste Alice,

   Leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in de styling competitie. Het opgeven hiervoor verloopt via onze receptie. Het bericht heb ik om deze reden naar ze doorgestuurd. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

   Met vriendelijke groet,

   Heleen Talen

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *