Styling competitie

Meerdere malen per jaar houden wij een styling competitie bij Boer Staphorst. Samen met één van onze stylistes richt de deelnemer een kamer in naar eigen smaak of aan de hand van een bepaald thema. Wanneer u geen genoeg kunt krijgen van inrichten en stylen dan is een styling competitie echt iets voor u!

styling competitie     IMG_5654

Tijdens een styling competitie kunnen er maximaal 7 personen deelnemen. Alle deelnemers gaan om de beurt een kamer inrichten, hier krijgt u 30 minuten de tijd voor. Van te voren mag u in de winkel een bepaald aantal artikelen verzamelen die u wilt gebruiken voor het inrichten. De spelregels worden vooraf aan u doorgegeven. Na afloop wordt er een foto gemaakt van het eindresultaat. Deze foto wordt geplaatst op Facebook. De mooiste kamer wordt gekozen op basis van het aantal stemmen via Facebook en door middel van een beoordeling door de styliste. Beide uitslagen tellen even zwaar.

De winnaar van een styling competitie wint een waardebon t.w.v. 100 euro van Boer Staphorst.

Een styling competitie wordt meerdere malen per jaar gehouden. Als er een datum voor een styling competitie is gepland, wordt dit samen met de uitgebreide voorwaarden aangekondigd in onze agenda op de website. Het wordt ook gecommuniceerd via Facebook en in onze nieuwsbrief.

Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende stylingcompetitie>

          IMG_5650