Boer brengt taarten rond in de regio!

Wie jarig is trakteert en viert natuurlijk feest! Wij bestaan dit jaar 60 jaar en daarom stond afgelopen week in het teken van ons 60-jarig jubileum. Verschillende medewerkers van Boer gingen de regio in om mensen te verrassen en in de winkel was er ook het een en ander te beleven!

Knutseltaarten maken

In onze winkel konden kinderen een knutseltaart meenemen, deze kleuren en in elkaar zetten. We willen iedereen bedanken voor de vele mooie knutseltaartjes die we hebben ontvangen. Maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, en dat zijn geworden…… de oppaskindjes van gastouder Gerrie. Gefeliciteerd, jullie winnen een Legopakket! Hieronder zie je wat de winnaar gemaakt heeft. Kinderen die een knutseltaart hebben ingeleverd en helaas niet hebben gewonnen, kunnen hun gemaakte werk ophalen bij onze receptie.

Winnaar Knutseltaart

Taarten rondbrengen

Aan het begin van de feestweek gingen onze medewerkers op pad met 55 heerlijke taarten van Bakkerij Ubak. Deze taarten werden uitgedeeld aan willekeurig gekozen mensen in de regio. Het kon dus zomaar zijn dat Boer bij je aanbelde met een heerlijke taart. De gelukkigen waren erg verrast. Het gebeurt je tenslotte niet iedere dag dat iemand aanbelt met iets lekkers.

Taarten rondbrengen in de regio

Activiteiten in de winkel

Bezoekers van de winkel konden tijdens de feestweek korting draaien aan het jubileumrad. Iedereen die wilde, mocht een slinger aan het rad geven en er werden leuke prijzen gewonnen. Mensen die net als Boer dit jaar 60 zijn geworden, konden een kopje koffie of thee met een gebakje in de bistro komen eten. Op woensdag 19 september werd er een rondleiding georganiseerd. Geïnteresseerden konden zich hiervoor inschrijven en een kijkje achter de schermen krijgen.

Heb je dit feestje gemist? Eind van het jaar sluit Boer het 60-jarig jubileum af met nog meer leuke acties en activiteiten! Houd onze agenda op onze website in de gaten voor meer informatie!

Opgespoten koek

2 reacties

 1. H.w. Peggeman - Wij hebben al verschillende familie leden/vrienden meegenomen om te genieten van uw winkel, en met positief resultaat.( uit het westen van het land)
  Wij gaan graag naar uw winkel, even rond neuzen en nieuwe ideeen op doen.
  Ze vragen wel eens, hebben jullie aandelen in de winkel.?
  Maar van harte, u hebt iets moois opgebouwd!??
  Dat is zeker een taart waard, leuk dat u dat doet.??

  • Danique Pierik - Goedemiddag,

   Bedankt voor uw reactie. Wat leuk dat u familie en vrienden meeneemt om met onze winkel kennis te maken. Er is inderdaad genoeg inspiratie om even rond te neuzen of nieuwe ideeën op te doen in de winkel. We vinden dit erg leuk om te horen en we hopen jullie nog vaak in onze winkel te mogen verwelkomen!

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *